GK med på 5 av 5 rammekontrakter fra Statsbygg

 
GK med på 5 av 5 rammekontrakter fra StatsbyggIllustrasjonsbilde. Foto: GK
GK Inneklima er rangert som nummer én i 4 av de 5 tildelte rammekontraktene for å oppgradere byggautomasjonen ved 200 av Statsbyggs eiendommer.

Rammeavtalene skal ruste Statsbyggs eiendommer for en fremtidig samling i et felles toppsystem for byggautomasjon, og kan få en totalverdi på 485 millioner kroner over fire år.

Arbeidet er delt opp i fem geografisk inndelte rammeavtaler; Oslo og Østlandet, Sør-Norge, Vestlandet, Midt-Norge og Nord-Norge. GK er rangert som nummer én i alle regioner med unntak av Nord-Norge hvor man er rangert som nummer to. Det betyr at GK kommer til å levere i alle fem avtaler.

- Vi er svært stolte over den tilliten Statsbygg viser oss, og vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven. Vi opplever at Statsbygg er en kvalitetsbevisst kunde med svært god bestillerkompetanse, så dette kommer til å bli svært spennende og utfordrende, sier divisjonsdirektør for byggautomasjon i GK, Per Arve Ekle, i en pressemelding.

I løpet av 2020 skal Statsbygg anskaffe avtaler for automatikk og nytt toppsystem, og i løpet av de neste fire årene integrere inntil 200 eiendommer i dette nye toppsystemet. Statsbygg beskriver prosjektet som en viktig brikke i modernisering og effektivisering av statens eiendomsdrift og digitale tvilling-konsept.

- Et godt og langvarig samarbeid med noen aktører vil gi oss muligheten til å forbedre og utvikle våre løsninger over tid i tettere samarbeid med leverandørene. Nøkkelen til suksess er å ha en åpen og konstruktiv dialog rundt hva som fungerer, og hva som kan forbedres, forteller senioringeniør Jack Engen Nygård i Statsbygg.

Rammeavtalene er fordelt på følgende selskaper (i rangert rekkefølge):

Oslo og Østlandet: GK Inneklima AS, Powertech Engineering AS, Schneider Electric Norge AS, SRO AS og Guard Automation AS.
Sør-Norge: GK Inneklima AS, Powertech Engineering AS og Laugstol AS.
Vestlandet: GK Inneklima AS, Schneider Electric Norge AS og Rønning Elektro.
Midt-Norge: GK Inneklima AS, Schneider Electric Norge AS og Powertech Engineering AS
Nord-Norge: JM Hansen Installasjon, GK Inneklima AS og X5 Elektro.

Statsbygg har fra tidligere sikret seg en opsjon på GK Cloud-løsningen som GK utvikler for Bergen kommune gjennom «1000 bygg – 10 000 muligheter».

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår