Norges raskest voksende teknologibedrift

 
Norges raskest voksende teknologibedriftBildet: Medgründer og administrerende direktør i Futurehome, Erik Stokkeland (t.v.) blir gratulert av Thomas Talén, adkvokat og partner i Deloitte, og ansvarlig partner for Deloitte Norge Technology Fast 50.
Futurehome har vunnet prisen som Norges raskest voksende teknologibedrift under kåringen av «Deloitte Technology Fast 50-2019»

 

sFuturehome, som tilbyr smarthusløsninger, har en imponerende vekst på hele 3861 prosent de siste fem årene.

Deloitte Technology Fast 50 har i 16 år kåret Norges 50 raskest voksende teknologibedrifter. I år var det Futurehome som toppet kåringen, foran Control Cutter AS fra Stavanger, og Akvafuture fra Brønnøysund.

Last ned rapporten her.

- Vi er utrolig stolte over å vinne denne viktige kåringen blant så mange andre innovative selskaper. Dette er en bekreftelse på at smarte hjem er på vei å bli allemannseie. Vi opplever sterk vekst og med lansering av ny smarthub og smarthus-app er vi nå klare for å ta det nordiske markedet med storm, sier Erik Stokkeland, medgründer og administrerende direktør i Futurehome, i en pressemelding.

Selskapet, som ble etablert i 2013, har i dag 25 ansatte og kontorer i Stavanger og Oslo. Majoritetseier er det nordiske telekomselskapet Telia.

- Vi gratulerer Futurehome med den imponerende veksten, og med prisen som vinner av Fast 50 i Norge. Det er et norsk selskap som viser at det går an å ta opp kampen med de store teknologigigantene og lykkes med å skape omsetning og vekst, basert på god teknologi. Det skal bli veldig spennende å følge Futurehome videre i årene fremover, sier Deloitte-partner Thomas Talén, ansvarlig for Fast 50 i Norge.

LES OGSÅ: GET TDC kjøper Futurehome

LES OGSÅ: Jadarhus satser smart med Futurehome og Get/Telia

- Årets Fast 50-liste er en oversikt over 50 imponerende selskaper, som viser at det står godt til med innovasjon og ettervekst i norsk næringsliv. Det som kanskje er spesielt gledelig, er at vi ser en større spredning i hvor veksten kommer fra, både geografisk og i type virksomheter. Toppen av vekstlistene har vært dominert av henholdsvis olje- og oljeservice-bedrifter og fiskeri- og sjømatrelaterte teknologibedrifter i noen år. Det er fortsatt mange av disse på listen, men det er også rene teknologibedrifter som Futurehome, og tradisjonelle retailbedrifter som Kolonial.no. Dette tyder på at Norge ikke skal finne en ny stor næring, men at vi skal leve av mye etter oljen, sier Talén.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår