- Gode styringsverktøy er avgjørende

 
- Gode styringsverktøy er avgjørendeIllustrasjonsbilde. Foto: Cordel Norge
VVS-DAGENE 2022: - I utfordrende tider med stadig økende kostnader og krav, mener vi gode styringsverktøy er avgjørende for å drive en lønnsom bedrift.

Av Bjørn Laberg

- Fokuset under VVS_dagene vil være på vårt hovedprodukt Cordel, men også Cordel KS / HMS, samt at det har skjedd mye spennende hos oss de siste årene, sier Atle Hofseth  i Cordel Norge til VVS aktuelt.

VVS-dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere.

Cordel Norge leverer et skybasert system spesielt tilpasset håndverkere, entreprenører og faghandel. Cordel kan også kombineres med en rekke IT-løsninger og inneholder mange funksjoner for datautveksling og integrasjon. Cordel Norge har i flere tiår samarbeidet med bransjeorganisasjoner som Rørentreprenørene Norge, for å utvikle effektive og brukervennlige kalkulasjonsløsninger. Cordel Norge samarbeider med kjeder i ulike bransjer, og har signert avtale for leveranse av Cordel, med tilhørende varer og tjenester, til kjedenes medlemmer.

- Etter at avhendingsloven tredde i kraft fra nyttår merker vi økt fokus på dokumentasjon av utført arbeid, så en del av fokuset vil også ligge der, under årets messe. Markedsmessig ser vi at håndverkerne i liten grad er påvirket i forhold til resten av verden. Markedet er generelt godt, og håndverkerne viser vilje til å investere i programvare. Vi får også inntrykk av at flere håndverksbedrifter mangler folk, dette er et godt tegn på at det er god tilgang på jobber, sier Hofseth 

- Vi forventer et stort trykk og mange besøkende på messen. Våre erfaringer fra messer tidligere i år er at folk har gledet seg til å gå på messer, etter begrenset med aktivitet de siste årene. Vi håper at både potensielt nye og eksisterende kunder tar en tur innom vår stand for å lære mer om Cordel sine løsninger, sier Atle Hofseth avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår