Vil løfte frem DDScad VVS

 
Vil løfte frem DDScad VVSIllustrasjonsbilde. Foto: Graphisoft Scandinavia AS
VVS DAGENE 2022: - På årets messe kommer vi til å fokusere på siste versjon av DDScad VVS, sier Trond Inge Rødland, Manager MEP i Graphisoft Scandinavia AS.

Av Bjørn Laberg

VVS dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere. 

Graphisoft Scandinavia AS tilbyr programvare for BIM-prosjektering. Offisielt har DDScad blitt sertifisert på standarden "IFC 2x3 CV 2.0" av den internasjonale buildingSMART organisasjonen. DDScad var det første europeiske BIM-programmet for Elektro- og VVS-bransjen som fullførte denne sertifiseringsprosessen. 1 januar 2022 fusjonerte DDS med Graphisoft for å utvide felles tilbud av integrerte og tverrfaglige programvareløsninger over hele verden. DDS Building Innovation AS er også fusjonert inn i Data Design System AS, og det nye navnet på firmaet er Graphisoft Scandinavia AS. 

- DDScad sin spesialistkompetanse innen Elektro og VVS sektoren kombineres med Graphisofts teknologiplattform og globale markedsposisjon. Vi utfyller hverandres kompetanse ideelt, noe som dermed driver vår felles vekst. DDScad VVS er et program for alle som planlegger og dokumenterer VVS-installasjoner i bygg. Programmet er på norsk og inneholder en rekke beregninger. Dette gjør planleggingen svært effektiv. Programmet støtter alle normale formater på både import og eksport, sier Rødland videre, som understreker at markedssituasjonen per dags dato er litt tøff, men ikke håpløs.

- Vi håper at mange kommer innom vår stand for en hyggelig prat og demonstrasjon av programmet, avslutter han.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår