GROHE inne på prestisjeliste

 
GROHE inne på prestisjelisteBildet: - Sammen, som ett team, skaper vi grunnlaget for vår suksess, basert på tillit og kontinuerlig dialog, sier Jonas Brennwald, leder for LIXIL EMENA og ansvarlig for GROHE-merkevaren.
GROHE, som er en del av LIXIL, har for andre år på rad blitt kåret til en av de 25 beste arbeidsplassene i Europa.

"Great Place to Work" rangerer GROHE, som nummer 17 på deres Best Workplaces in Europe liste. Listen er basert på konfidensielle data hentet inn fra 1,4 millioner ansatte fra over 3000 selskaper i 37 land i Europa.

– Å være blant de 25 beste arbeidsplassene i Europa for andre år på rad er en stor ære. Den fornyede anerkjennelsen viser engasjementet som alle kolleger legger ned for å opprettholde kursen for vår virksomhet og som arbeidssted. Sammen, som ett team, skaper vi grunnlaget for vår suksess, basert på tillit og kontinuerlig dialog, sier Jonas Brennwald, leder for LIXIL EMENA og ansvarlig for GROHE-merkevaren, i en pressemelding.

Høyt nivå av respekt, rettferdighet og velvære bidrar til å skape kulturer med høy tillit. 90 prosent av ansatte ved de beste arbeidsplassene i Europa vil på det sterkeste anbefale arbeidsgiveren til familie og venner. En like stor andel mener også at menneskene de jobber med er villige til å bidra ekstra for å få jobben gjort.

– I løpet av de siste årene har vi økt vår innsats for å styrke og gjøre alle i stand til å skape et balansert liv mellom det profesjonelle og det private. Å bli anerkjent blant de 25 beste arbeidsplassene i Europa er en stor motivasjon for å ytterligere fortsette vår innsats med å forbedre arbeidskulturen vår, sier Rachel Jones, leder HR Commercial, LIXIL EMNA.

– Gratulerer til de beste arbeidsplassene i Europa for å sette deres ansattes velvære først, uttaler Michael C. Bush, global administrerende direktør for Great Place to Work® og legger til:

– I en utrolig utfordrende tid for regionen skapte disse selskapene rettferdige arbeidsplasser ved å tilby fleksibilitet og støttet sine ansatte gjennom konflikter. De beste arbeidsplassene i Europa virkeliggjør oppdraget til Great Place to Work® og gjør jobben til en god jobb for alle, sier Bush.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår