Halton kjøper CRC Medical

 
Halton kjøper CRC MedicalBildet: Fra venstre: Kai Konola, Mika Halttunen, Tarja Takki-Halttunen, Andres Rehn, Anu Saxén, Per-Erik Karlsson, Mikko Mattila. Foto: Valokuvaaja
Halton styrker sin markedsposisjon i helsesektoren ved å kjøpe svenske CRC Medical.

Det svenske selskapet CRC Medical er nå en del av Halton Group. CRC Medical opererer i den skandinaviske helse- og renromssektoren. CRC Medical tilbyr skreddersydde ventilasjonsløsninger for operasjonsrom og renrom. Halton er en global teknologileder innen innendørs ventilasjonsløsninger for krevende arealer, inkludert matservering, helsetjenester, offentlige rom, marine, offshore og mer.

Oppkjøpet styrker Haltons tilstedeværelse i det svenske VVS-markedet. Selskapene skal bli markedsledende innen ventilasjonsløsninger for operasjonsroms.

- Vi i Halton har økt vår tilstedeværelse i helsesektoren og renromsektoren i Europa gjennom sterke innovasjoner. Våre verdiøkende løsninger brukes mye i Europa. Vi er veldig glade for å kunngjøre at i Sverige har CRC Medical, en sterk lokal aktør innen operasjonsromsventilasjonsløsninger, sluttet seg til Halton pr 1. januar 2023. Dette vil gjøre oss i stand til å gi våre kunder et komplett utvalg av høykvalitetsløsninger for både helsetjenester og renromsmiljøer, sier direktør for SBA Halton, Anu Saxén.

- Da Halton kontaktet oss for å spørre om potensielt fremtidig samarbeid, følte jeg meg veldig stolt. Halton er en sterk aktør med et godt rykte i markedet. Som et familieeid selskap med en langsiktig visjon, vektlegger Halton innovasjon sterkt. Jeg ser på dette som en fantastisk mulighet for oss til å videreutvikle vårt tilbud og betjene våre kunder i helsesektoren enda bedre i fremtiden, sier Anders Rehn, administrerende direktør i CRC Medical.

Sammen har Halton og CRC Medical over 800 installasjoner på sykehus. Den kombinerte ekspertisen og tilbudet gir en enorm palett av løsninger for rom som krever eksepsjonell luftrenhet, som operasjonsrom, steriliseringsavdelinger, pasientrom, isolasjonsrom, renrom og laboratorier.

CRC Medical vil bli til Halton Health AB i løpet av 2023.

FAKTA:

Halton er et finsk, familieeid selskap som muliggjør bærekraftig velvære i krevende innendørsmiljøer på tvers av bransjer – matservice, helsevesen, offentlige rom, marine, offshore og mer. Halton designer, produserer og leverer innendørsmiljøløsninger som muliggjør trygge, komfortable og produktive innendørsmiljøer som er energieffektive og overholder bærekraftige prinsipper.

Halton Group:

• Grunnlagt i 1969 i Finland

• Virksomhet i over 35 land

• Omsetning 220 millioner euro (2021)

• Sysselsetter ca. 1 850 personer

CRC Medical leverer kundetilpassede og energieffektive renluftløsninger til kliniske miljøer der kravene er ekstremt høye – operasjonsrom, forberedelsesrom, steriliseringsavdelinger og rene korridorer. Vi tilbyr også installasjon, igangkjøring, opplæring og partikkelmålingstjenester. I dag er vi den ledende leverandøren i Skandinavia, med 500 installasjoner fordelt på nesten 70 sykehus og klinikker i Sverige, Norge og Danmark.

CRC Medical:

• Grunnlagt i 2009 i Sverige

• Virksomhet i tre land

• Omsetning på ca. 1,5 millioner euro (2021)

• Sysselsetter 4 personer

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår