Heidenreich åpner butikk nr. 3 i Bergen

 
Heidenreich åpner butikk nr. 3 i Bergen
Heidenreich åpner i januar neste år sin tredje butikk i Bergen. Butikken kommer til å være lokalisert på Nesttun.

- Denne strategiske utvidelsen markerer et viktig skritt for selskapet i å møte utfordringene i et marked i nedgang, med mål om å være godt posisjonert for en vekstfase som vi vet vil komme. I denne nye butikken satser vi på rørleggerne, og lover festemning i hverdagen ved å ha et bredt og spennende sortiment som dekker hverdagens behov, sier Bjørn Moen, administrerende direktør i Heidenreich.

- Med åpningen av vår tredje butikk, beviser Heidenreich sitt engasjement for å betjene det lokale markedet og skape arbeidsplasser i lokalsamfunnet. Vi er veldig fornøyde med å kunne åpne vår tredje butikk i Bergen. Dette er en viktig by for oss, og vi ser et stort potensial for vekst i markedet, understreker Moen.

En strategisk satsning i en utfordrende tid

Å utvide virksomheten i et marked som er preget av nedgang, kan virke risikabelt for noen, men Heidenreich har troen på at dette er rett tidspunkt for å styrke sin posisjon.

- Markedet vil snu, og Heidenreich ønsker å være i forkant når veksten inntreffer. Å se fremover og gripe muligheter har vi alltid vært opptatt av, samtidig å ta smarte strategiske beslutninger for å imøtekomme endrede markedsforhold. Åpningen av vår tredje butikk i Bergen er et bevis på vår tro på potensialet i dette området og vårt engasjement for å betjene våre kunder best mulig. I tillegg til å åpne ny butikk i Bergen, så åpner vi også ny butikk i Moss i november. Disse veksttiltakene representerer en viktig milepæl i selskapets ekspansjonsstrategi og understreker vår tro på fremtiden, sier Moen.

Valget av Nesttun i Bergen

- Etter grundige undersøkelser og leting etter det ideelle lokalet i flere år, har vi endelig funnet det perfekte stedet for vår tredje butikk i Bergen. Butikken blir lokalisert i Slåtthaugvegen 17, 5222 Nesttun. Dette området er nøye valgt på grunn av sin tilgjengelighet for kunder og potensiale for vekst, sier Frode Vikebø, Heidenreichs distriktssjef i Bergen

Etter en omfattende oppussing og tilpasning til Heidenreichs standarder, vil butikken på Nesttun åpne dørene sine den 29. januar 2024. 

Bildet: Frode Vikebø, Heidenreichs distriktssjef i Bergen (t.v.) og administrerende direktør i Heidenreich, Bjørn Moen. Foto: Heidenreich

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår