Heidenreich med ny butikk på Brobekk

 
Heidenreich med ny butikk på BrobekkBildet: Administrerende direktør Bjørn Moen foretok den offisielle åpningen kl. 08.00 med symbolsk saging av installasjonsrør i stedet for klipping av rødt bånd.
Heidenreich fortsetter sin satsning på fysiske butikker og den nye Heidenreich- butikken på Brobekk ble åpnet 19. april.

Administrerende direktør Bjørn Moen foretok den offisielle åpningen kl. 08.00 med symbolsk saging av installasjonsrør i stedet for klipping av rødt bånd. 

- Heidenreich Brobekk er på ca. 1000 kvm og i forbindelse med den nye butikken har vi også fått på plass et utvidet sortiment, innen blant annet verktøy og installasjonsprodukter. 
Butikken har med seg en erfaren og kompetent gjeng fra Haslevangen, i tillegg til at Inne-salg VVS nå er lett tilgjengelig også fra butikken. For de som har spørsmål innen større prosjekter, så er også prosjektavdelingen VVS lokalisert i de nye lokalene på Brobekk, skriver Heidenreich i en pressemelding.

Heidenreich har siden 2010 vært Miljøfyrtårn og avfallshåndtering er et viktig område her, og det er også i den nye butikken lagt til rette for at sortering av avfall skal være enkelt å gjennomføre og lett forståelig for alle kunder. I tillegg har Heidenreich i flere år gitt kundene mulighet til å leie verktøy i stedet for å kjøpe verktøy de bruker en sjelden gang. I den nye butikken er et eget området avsatt og området er godt merket til utleie av verktøy, noe som er et godt tiltak innen sirkulær økonomi. 

- Det har i mange bransjer vært snakket mye om at fysiske butikker mister omsetningen. Hos Heidenreich så er utviklingen til fysiske butikker helt annerledes. Heidenreich fortsetter å øke sin omsetningen og tar markedsandeler, bla. takket være våre fysiske butikker i Norge. Heidenreich sine butikker har en vekst på ca. 35% så langt i 2022. 
Heidenreich Haslevangen er nå historie og den nye storstuen til Heidenreich i Oslo finner du nå i Alf Bjerckes vei 14 på Brobekk, heter det avslutningsvis i pressemeldingen. 

Interiørbilder fra den nye Heidenreich-butikken på Brobekk.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår