- Hilser det grønne skiftet velkommen

 
- Hilser det grønne skiftet velkommenBildet: Frico er en av de ledende produsentene av luftporter, varmestrålere og varmevifter i Europa. Foto: Frico
VVS DAGENE 2022: - I vår 90 år lange historie har det aldri vært mer dagsaktuelt enn nå med energieffektiviserende løsninger. Dette vil være Frico sitt hovedfokus på messen.

Av Bjørn Laberg

Det sier Trond Kviserud, markedssjef og regionsansvarlig i Frico AS til VVS aktuelt
VVS dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere. 

Frico har utviklet energieffektive oppvarmingsløsninger siden 1932.  Frico er en av de ledende produsentene av luftporter, varmestrålere og varmevifter i Europa, og er representert i 70 land via datterselskaper eller distributører. Bedriften tilbyr en helhetsløsning med både varmesystemer og produkter for tilskuddsvarme. Dette skal hjelpe kundene til å håndtere klimaet i butikker, industribygninger, kontorer, hoteller, restauranter og idrettsarenaer.

- I sortimentet vårt finnes en rekke løsninger som sørger for å redusere forbruket og utnytte varmen optimalt. På Frico sin stand D04-33 vil varmevifter, viftekonvektorer og luftporter bli utstilt, sier Kviserud videre.

- Under VVS dagene forventer vi at fokuset vil ligge på energieffektivisering og det grønne skiftet. Den sterke satsingen på dette området vil gi VVS-bransjen mange muligheter fremover. Som selskap forventer vi en fortsatt vekst i årene som kommer, sier Kviserud avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår