Høyskolestudenter på Olimb-besøk

 
Høyskolestudenter på Olimb-besøkProsjektleder Arne Valle i Olimb Anlegg AS fortalte om de ulike metodene innen NoDig da 25 studenter ved Høyskolen i Østfold i dag var på Olimb-besøk.
25 studenter ved Høyskolen i Østfold fikk en innføring i gravefrie metoder under et besøk hos Olimb i dag. Besøket var ledet av Heidi Kringstad som til daglig jobber i rådgiverselskapet Sweco AS i Sarpsborg.

Heidi Kringstad er engasjert ved Høyskolen i Østfold innen VA teknikk.
Prosjektleder Arne Valle i Olimb Anlegg AS fortalte om de ulike metodene innen NoDig, som rørpressing, hammerboring, styrt boring og tunnellering. De ulike metodene åpner opp for store muligheter innen norsk infrastruktur. Valle gikk med sin brede kompetanse også gjennom hvilke momenter det er viktig å måtte ta hensyn til i planlegging og gjennomføring av et prosjekt.

Salgssjef Svein Rune Myhre i Olimb Rørfornying AS fortalte om hvilke løsninger som kunne benyttes på eksisterende vann- og avløpsledninger ved hjelp av rørfornying, Han la også stor vekt på at kummer er en del av det totale ledningsnettet. En gjennomgang av ulike løsninger som kunne benyttes for utbedring av eksisterende kummer, og valget av kumløsninger på ny anlegg med tanke på vedlikehold og fremtidig framtidig rørfornying, ble en spennende forelesning for studentene, som også fikk en omvisning på det store lageret til Olimb Rørfornying på Karlshus.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår