Kjempeløft for nyoppusset Husevåg Rør-butikk

 
Kjempeløft for nyoppusset Husevåg Rør-butikkBildet: Husevåg Rør feiret 50 års jubileum i nyoppusset butikk sist fredag
Husevåg Rør, som er med i rørleggerkjeden VB, hadde dobbel grunn til feiring på fredag. Bedriften er nemlig 50 år, og det feiret de med en stor åpningsfest hvor de inviterte kunder til sin helt nyoppussede butikk i Måløy sentrum.

Mange gjester tok turen innom, noen for å betrakte de nye lokalene, og mange for å se på utstillingene og få med seg inspirasjon til sitt nye bad eller kjøkken. Stine Oksholen, økonomi- og markedssjef i Husevåg Rør, har ansvaret for butikkdelen av bedriften. Hun har allerede fått flere avtaler om tegning og planlegging av bad etter den store åpningsfesten.

- Jeg gleder meg til å ta imot kunder fremover og hjelpe dem med både budsjettbad og drømmebad, sier Oksholen i en pressemelding.

Hun forteller også at selv om det er mange som henter inspirasjon til oppussing av bad på nett, så er det flere som ønsker å se og “føle på” materialer og produkter før de bestemmer seg. I butikken har de utstillingsmodeller i alle prisklasser og et stort sortiment av kjente merkevarer, både innen baderomsmøbler, armatur, servanter, speil, toalett og dusjløsninger. I tillegg får kundene nyte godt av 50 år med erfaring og fagkunnskap.

- Vi er veldig fornøyde med hvordan butikken har blitt. Denne nødvendige oppussingen har gitt butikken et kjempeløft, sier Kristian Nydal, daglig leder i Husevåg Rør. 

Som representant fra rørleggerkjeden VBs hovedkontor var også markeds- og kommunikasjonskoordinator Hege Wettergreen.
- Det er en flott butikk og en flott gjeng med kunnskapsrike folk. Det er bare å gratulere med både butikken og 50-årsjubileet, sier Wettergreen.

Bildet: Økonomi- og markedssjef, Stine Oksholen, rørlegger Tore Rylandsholm og prosjektleder Øyvind Våge i Husevåg Rør AS i Måløy er storfornøyde med den nye butikken.

Kake til 50-års jubilanten Husevåg Rør AS, som seg hør og bør

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår