Kraftig verktøy og forbedrede rørkuttere

 
Kraftig verktøy og forbedrede rørkuttereBildet: Milwaukee Raptor er verdens første 12V rørkutter som kan kutte installerte rør i rustfritt stål, karbonstål og kobber.
VVS-DAGENE 2022: - Milwaukee Tool har alltid fokus på god service, hands-on og demonstrasjoner, og det er intet unntak på VVS-dagene, sier Tone Irén Hernvig Anvedsen, markedskoordinator i Milwaukee Tool.

Av Bjørn Laberg

- Besøkende på messa er hjertelig velkommen til å se og prøve aktuelle produkter for sitt fagområde. Vi har mange forskjellige testmaterialer, så her kan man prøve både maskiner og tilbehør. Milwaukee Tool har mer og mer fokus på yrkesrettet verktøy og tilbehør, og dermed er selvsagt  yrkesrettede messer som VVS-dagene viktig for oss, sier Anvedsen til VVS aktuelt.

VVS-dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere. 

Milwaukee Tool er produsent av kraftige verktøy, tilbehør og håndverktøy for fagfolk over hele verden. Milwaukee ble grunnlagt i 1924 av A.F. Siebert, basert på «Hole-Shooter», den første lette, bærbare, enhånds-bormaskinen med en kapasitet på 1/4". Siden selskapet ble grunnlagt har Milwaukee Tool hatt et urokkelig engasjement for fagfolk og håndverkere ved å tilby innovative bransjespesifikke løsninger. Milwaukees velkjente røde verktøy kommer både som i 120 og 230 volts versjoner for bruk over hele verden. Milwaukee har hovedkontor, distribusjonssenter og fem fabrikker i USA.

- Til Lillestrøm har vi blant annet med oss den nye og forbedrede utgave rørkutteren Milwaukee Raptor. Dette er verdens første 12V rørkutter som kan kutte installerte rør i rustfritt stål, karbonstål og kobber. Besøkende på vår stand kan også se våre løsninger for avløpsrensing, som håndterer rørdimensjoner opp til 200 mm, sier Anvedsen videre.

- Vi kommer også blant annet til å presentere MXF LSDP, verdens første batteridrevne store avløpsmaskin som bruker Milwaukee 16 mm og 20 mm indre kjernespiraler i avløp fra 75 mm til 200 mm. Av de mange nyheter som kan prøves på Milwaukee Tool sin stand under VVS dagene, kan vi nevne M12 BI, som er et kjent produkt for mange rørleggere. Vi har nå lansert en kraftigere utgave på M18 plattformen, M18 BI. Den har 10.3 Bar makskapasitet og automatisk trykksjekkfunksjon for å sikre at barmålet nås. I tillegg har den automatisk avstenging ved valgt bar, for å hindre overtrykk, sier Anvedsen avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår