Malthe Winje etablerer seg i Halden

 
Malthe Winje etablerer seg i HaldenBildet: Malthe Winje åpnet nylig sitt nye avdelingskontor i Halden. Foto: Tom Erik Larsen
28. september åpnet teknologibedriften Malthe Winje sitt nye avdelingskontor i Halden

- Dette er nesten på 100-årsdagen til selve etableringen av Malthe Winje, så dette ble en dobbelt feiring, sier markedsdirektør Malthe Winje Automasjon AS, Tom Erik Larsen, i en pressemelding.

- Halden-kontoret vil bli et veldig godt supplement til våre kontorer i Ski, Moss og Skien, i tillegg til hovedkontoret på Kolbotn. Vi gleder oss til å ta fått på videre utvikling av avdelingen, som også innebærer at vi vil ha behov for ytterligere ressurser fremover, understreker han.

- Halden regionen har svært mye spennende å by på og har høyt fokus på næringsutvikling. Vi har allerede etablert et samarbeid med blant annet IFE og andre selskaper, men ønsker å knytte oss til flere forretningspartnere og ikke minst akademikamiljøet, sier Larsen.

Malthe Winje har en sentral posisjon innen infrastruktursegmentet som omfatter vann- og avløpbransjen, byggautomasjon, energiproduksjon, bane og vei. Konsernet har om 160 godt erfarne ansatte, og består av flere selskaper i Norge, Sverige, Finland, Estland, Latvia, Frankrike og Kina. MW har i tillegg flere spennende aktiviteter og prosjekter i Afrika.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår