Malthe Winje etablerer seg i Halden

 
Malthe Winje etablerer seg i HaldenBildet: Malthe Winje åpnet nylig sitt nye avdelingskontor i Halden. Foto: Tom Erik Larsen
28. september åpnet teknologibedriften Malthe Winje sitt nye avdelingskontor i Halden

- Dette er nesten på 100-årsdagen til selve etableringen av Malthe Winje, så dette ble en dobbelt feiring, sier markedsdirektør Malthe Winje Automasjon AS, Tom Erik Larsen, i en pressemelding.

- Halden-kontoret vil bli et veldig godt supplement til våre kontorer i Ski, Moss og Skien, i tillegg til hovedkontoret på Kolbotn. Vi gleder oss til å ta fått på videre utvikling av avdelingen, som også innebærer at vi vil ha behov for ytterligere ressurser fremover, understreker han.

- Halden regionen har svært mye spennende å by på og har høyt fokus på næringsutvikling. Vi har allerede etablert et samarbeid med blant annet IFE og andre selskaper, men ønsker å knytte oss til flere forretningspartnere og ikke minst akademikamiljøet, sier Larsen.

Malthe Winje har en sentral posisjon innen infrastruktursegmentet som omfatter vann- og avløpbransjen, byggautomasjon, energiproduksjon, bane og vei. Konsernet har om 160 godt erfarne ansatte, og består av flere selskaper i Norge, Sverige, Finland, Estland, Latvia, Frankrike og Kina. MW har i tillegg flere spennende aktiviteter og prosjekter i Afrika.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår