Lanserer AXOR Universal Rectangular Accessories

 
Lanserer AXOR Universal Rectangular AccessoriesBildet: Det nye AXOR Universal Rectangular tilbehøret er diskrete detaljer av høy kvalitet på badet. Skapt i samarbeid med Philippe Starck.
Nå presenterer AXOR den nye tilbehørskolleksjonen AXOR Universal Rectangular Accessories, laget i samarbeid med Philippe Starck.

- De rettlinjede, kantete og enkle produktene er tilgjengelige i alle 16 AXOR-overflater, inkludert krom, polert gull-optikk og børstet sort krom. Dette gjelder helt fra såpedispenseren til toalettrullholderen til kroker og håndkleholdere. Kolleksjonen inkluderer totalt 17 tilbehørsdeler for hele badet, skriver hansgrohe i en pressemelding.

Med den nye kolleksjonen inkluderer AXOR Universal nå tre tilbehørsprogrammer som representerer hver sin grunnform: rettlinjet, rund i form av AXOR Universal Circular og med avrundede hjørner i form av AXOR Universal Softsquare.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår