Lanserer Dekton Ukiyo

 
Lanserer Dekton UkiyoBildet: Dekton Ukiyo er en ny kolleksjon med steinoverflater med riller, som skaper et nytt og spennende uttrykk.
PRODUKTNYHET: Cosentino lanserer Dekton Ukiyo, den første riflede konstruksjon i sitt slag, designet av Claudia Afshar.

Dekton Ukiyo er en ny teksturert kolleksjon med lineære riller som kombinerer tilgjengelig luksus med holdbarheten til Dekton. Den nye kolleksjonen er laget i samarbeid med den internasjonalt, anerkjente high-end interiør- og produktdesigneren, Claudia Afshar, og er en av de første i bransjen til å tilby riflede fliser klare for installering. Teksturen gir karakteristisk dybde og dimensjon til ethvert rom, enten det er en privat bolig eller et offentlig sted.

Beroligende struktur

Dekton Ukiyo er inspirert av japansk og moderne design, og hyller minimalisme og nåtiden. Ukiyo betyr å "leve i øyeblikket" og Dekton-kolleksjonen er designet for å vekke sansene og fremkalle en følelse av velvære ved å oppnå en vakker, rolig tilstand i rommet. Den geometriske, jevne strukturen skaper harmonisk design både inne og ute.

– Å leke med tekstur er tidløst, og det er så viktig i alle materialer, ikke bare tekstil. Jeg har alltid blitt inspirert av materialene som finnes i naturen og gjør rommene jeg designer så komfortable, varme og autentiske som mulig. Ukiyo er beroligende, men likevel forenklet, og fargene og riflingene er romantiske, men også moderne og maskuline for å oppnå balanse, sier Claudia Afshar.

Dekton Ukiyo er spesielt designet for vertikal kledning, og vil være tilgjengelig i matt finish og to rillede alternativer: GV2 med riller satt 25 mm fra hverandre og måler 5 mm brede og 3 mm dype; og GV3 med riller satt 11 mm fra hverandre og er 4 mm brede og dype. Begge kommer i flisstørrelse 450 mm x 3000 mm. Afshar har håndplukket fem eksisterende Dekton-farger: Bromo, Kreta, Nacre, Umber og Rem for å gi en omfattende fargepalett som både fungerer selvstendig og sammen med hverandre.

 

Stort spekter av bruksområder

Dekton-produktene er karbonnøytrale gjennom hele livssyklusen og ble valgt til denne kolleksjonen på grunn av deres bærekraftige egenskaper og høytytende egenskaper. Dekton Ukiyo er ideell for et praktisk talt ubegrenset utvalg av vertikale bruksområder, fra fasader og peiser til spesialtilpassede møbler og mye mer.

– Hver dag streber jeg etter å tenke utenfor boksen for å skape noe unikt, men likevel spesielt for hvert prosjekt. Dette samarbeidet tilbyr nettopp det, og jeg er så takknemlig for hele Cosentino-teamet som tar denne kolleksjonen til markedet, sier Afshar.

Dekton Ukiyo Farger:

● Bromo har en mørkegrå nyanse, inspirert av homogene metamorfe bergarter som skifer. Subtil, falmet grafikk, en nøye skapt tekstur og en naturlig estetikk definerer denne stemningsfulle fargen, perfekt for alle typer miljø.

● Kreta er inspirert av klassiske sementgulv, med rolige bevegelser. Designet er jevnt og kontrollert, selv om det gir mørkere eller lysere områder avhengig av mønsterets tetthet. Dens matte tekstur og gråtone kombineres med alle typer materiale og gjør den egnet for ulike bruksområder.

● Nacre karakteriseres av sparkelmerkene som gir fargen liv. Det subtile samspillet mellom lys og skygge følger hver centimeter av designet. Fargen er nytelse for sin høye dekorative og emosjonelle verdi.

● Umber har en tidløs, rebelsk farge med sin egen personlighet og en spesiell karisma. Terrakottaen er varm og nært knyttet til jorden og naturen.

● Rem har et intrikat design, med brune og grå årer og hint av gull. Dens fine årer gir en naturlig følsomhet.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår