Lanserer ny generasjon Aquarea luft-til-vann varmepumper

 
Lanserer ny generasjon Aquarea luft-til-vann varmepumperBildet: Aquarea-M- serien fra Panasonic
PRODUKTNYHET: 15. november ble M-serien til Panasonics Aquarea luft-til-vann varmepumper lansert på det globale markedet.

Modulært konsept, ny utendørsenhet, naturlig kjølemiddel og fleksibel installasjon er bare noen av egenskapene til den nyeste varmepumpeserien fra Panasonic Heating & Cooling Solutions. 

Aquarea-M har et nytt, modulært konsept som gir stor funksjonalitet og fleksibilitet. Det innebærer blant annet nye utendørsenheter og ulike innendørsenheter innen alt-i-ett eller Bi-Bloc system, samt full kontrollboks eller fjernkontroll med grunnleggende funksjonalitet. 

Høy ytelse i vinterkulden

Serien imponerer med sin ytelse i ekstreme forhold. Den kan levere vann på opptil 75°C ved -10°C utendørstemperatur, og opp til 55°C varmt vann ved -25°C utendørstemperatur. Med Panasonic's T-CAP-teknologi opprettholdes varmekapasitet til -20°C og fungerer ned til -28°C. Dette gjør serien ideell for renovasjonsprosjekter, og kan nå 65°C innendørs varmtvannstemperatur uten ekstra varmeapparat.

Energieffektiv og lav miljøpåvirkning

Med det naturlige kjølemiddelet R290, har Aquarea-M et lavt globalt oppvarmingspotensial, noe som gir lavere miljøpåvirkning og energieffektiv bruk. Den inneholder Panasonics første T-CAP R290 utendørsenhet med ny injeksjonskompressor for bedre kapasitet på de kaldeste dagene.

Den hydrauliske koblingen mellom enhetene forenkler installasjon uten F-gass sertifisering. M-serien tilbyr forskjellige installasjonsmuligheter, inkludert selvstendige systemer med fjernkontroll for grunnleggende behov, eller mer avanserte kontrollbokser for tilpassede løsninger.

Diskret, stillegående og plassbesparende

Utendørsenhetene i serien har en stilig antrasittgrå farge og et plassbesparende design. Anti-vibrasjonsstruktur og optimalisert viftehastighet reduserer støynivåer og en «superstille modus» som bidrar til et rolig miljø. 

Brukervennlig styring og kontroll

Den nye kontrollboksen tillater enkel internettforbindelse og har et forbedret brukergrensesnitt. Smart kontroll og overvåkning av energiforbruk er muliggjort via Aquarea Service Cloud for installatører og Panasonic Comfort Cloud App der sluttbrukere kan styre samtlige oppvarmings- og varmtvannsfunksjoner.

Les mer om Aquarea-serien her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår