Lanserer Waterguard+

 
Lanserer Waterguard+
PRODUKTNYHET: Waterguard, kjent som Norges mest solgte lekkasjesikring, tar et stort skritt fremover ved å bli en integrert del av Abra – markedets nye standard for infrastruktur i bygg og boliger.

- Abra er markedets mest kostnadseffektive for både utbygger, installatør og sluttkunde. Dette gir fordeler som billigere prosjekter, enklere installasjoner, forsikringsrabatter og reduserte energikostnader, skriver Waterguard i en pressemelding.

- Med Abra får man en totalløsning for bærekraftige tiltak. Det sikrer poeng innen kapitlene WAT (vann), ENE (energi) og HEA (helse og velvære) i henhold til BREEAM-sertifisering, alt sammenfattet på en og samme plattform.

- Over 500.000 norske bygg og boliger har allerede Waterguard installert. Eksisterende systemer kan oppgraderes til Waterguard+,  som markerer en ny æra av innovasjon for alle typer boliger og bygg.

Hva er nytt med Waterguard+?

  • Motorisert kuleventil: Setter en ny standard i markedet med avansert ventilkontroll og forutsigende feilvarsling. Uunnværlig for rørleggere som ønsker å tilby det beste til sine kunder. Selvfølgelig SINTEF-godkjent.
  • Abralife-app: Gir brukerne muligheten til å styre Waterguard+ systemet uansett hvor de er. Varslinger rett til mobilen, mulighet for å sette opp nødkontakter og styring av vanntilførselen med et tastetrykk.
  • Portal for borettslag: Skreddersydd for styreledere i borettslag og sameier, gir en helhetlig oversikt over lekkasjesikring, smarte røykvarslere og adgangskontroll i alle enheter.

Enkelt valg for fremtidssikrede bygg og boliger

Abra-systemet er designet for sømløs integrering og maksimal brukervennlighet. For tiltakshavere blir implementeringsprosessen forenklet til kun noen få trinn:

  1. Velg Waterguard+ som lekkasjesikring: Ved å starte med Waterguard+, legger du grunnlaget for en sikker og integrert løsning.
  2. Velg kompatible enheter: Abra er designet for å være kompatibel med en rekke populære smartenheter på markedet. Dette inkluderer ELKO Smarte termostater, dimmere og en relemodul for varmtvannsberedere.
  3. Boligeier/borettslag kan nå velge sitt tjenestenivå fra enkel appstyring av sine enheter til fullverdig sikkerhets og energisparing med alarmstasjon og smarte algoritmer som sparer strøm automatisk.

Disse integrasjonene medfører minimale merkostnader for prosjektet, samtidig som de gir store muligheter til boligeieren.

Energiøkonomi og Bærekraft

Nye Waterguard+, som integrert del av Abra, gjør det mulig å overvåke energipriser i sanntid for å optimalisere energiforbruk, redusere miljøpåvirkningen og spare penger.

Løsningen er dessuten utviklet for å tilfredsstille miljøkrav i BREEAM-standarden, og gjør det mulig å oppnå BREEAM-poeng ved legge til rette for bærekraftige bygge- og brukspraksiser. Abra og nye Waterguard+ bidrar til å oppnå 40 av 152, eller 26%, av mulige BREEAM-poeng i BREEAM NOR.

Waterguard+ reduserer omfanget av vannskader, reduserer energiforbruket og bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Et godt valg for hytter

Med frostsikring og fjernstyring av ventil er Waterguard+ også det naturlige valget på hytter og fritidsboliger.

Forsikringsrabatt med Waterguard+:

- Investeringen i Waterguard+ er ikke bare en investering i sikkerhet, men også i økonomisk fornuft. Mange forsikringsselskaper anerkjenner verdien av vår avanserte oppkoblede lekkasjesikring og tilbyr rabatter på boligforsikringen for de som installerer Waterguard+, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår