Ny salgsdirektør i Ahlsell Norge

 
Ny salgsdirektør i Ahlsell NorgeBildet: Joakim Melby Olsen
Joakim Melby Olsen er ansatt som salgsdirektør for Ahlsell Norge fra 1. oktober 2022. Han kommer fra rollen som regionssjef for region øst i Ahlsell.

Denne rollen har han hatt siden 1. august 2016. Melby Olsen har lang erfaring innen salg og ledelse fra både Ahlsell og hos tidligere arbeidsgivere som Fischer Norge, Jetpak, m.fl.

- Etter flere år som regionssjef i region øst ser jeg det som utrolig spennende å få lede hele salgsarbeidet i Ahlsell. Vi har hatt en god utvikling de siste årene hvor kunde- og medarbeidertilfredshet har økt i takt med omsetningsvekst innen alle fagområder og salgskanaler, sier Melby Olsen.

- Ahlsell har store ambisjoner og en solid plattform for videre vekst. Jeg er både stolt og ydmyk som får muligheten til å ta en sentral rolle når vi skal fortsette å investere i de ansatte, butikkene, nettbutikken, tjenestene, flerfagligheten og alt som gjør det enklere for våre kunder, sier Melby Olsen videre.

- Vi har over tid hatt fokus på at våre ansatte skal ha utviklingsmuligheter. Intern rekruttering er ofte en del av suksessen for et selskap som skal utvikle videre noe som allerede er bra. Derfor er det ekstra gledelig at vi lykkes med internt opprykk også i salgsdirektørstillingen, sier administrerende direktør Runar Hansesætre i Ahlsell Norge.

Joakim Melby Olsen tar over rollen som salgsdirektør i Ahlsell Norge etter Runar Hansesætre som nylig ble administrerende direktør i Ahlsell Norge.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår