Øker satsingen på industrisegmentet

 
Øker satsingen på industrisegmentet
I anledning OSO Hotwaters videre satsing innen industri har OSO Hotwater ansatt Christian Lid som Salgsingeniør Industri Norge. Christian startet i stillingen 01. september i år og skal ha hele Norge som salgsområde.

Christian har bakgrunn som industrirørlegger og jobbet med det i 5 år, før han begynte å reise offshore som brønnservicespesialist. Der reiste han på oljeplattformer og borerigger i Norge, Danmark, UK og Nederland. 

De siste 5 årene har han jobbet for Xylem Water Solutions i Oslo. Der har han jobbet med salg/prosjektledelse av pumpestasjoner.

-«Jeg ser at det er stort potensiale innen industrisegmentet. Spesielt innen marine, offshore og akvakultur har OSO Hotwater mye å tilby. Det blir gøy å jobbe for et solid, norsk selskap med en solid produktportefølje!», sier Christian Lid.

OSO Hotwater er Europas ledende produsent av rustfrie varmtvannsberedere og markedsleder i Norge gjennom 90 år. OSO er en norskeid familiebedrift med høyteknologisk produksjon i Norge og Sverige, 200 medarbeidere og omsetning på ca. 700 MNOK. Bedriften er en pioner innen miljøarbeid med 50 års innsats for minimal ressursbruk, høy energieffektivitet og lang levetid på produktene. Som en av verdens første produsenter av rustfrie beredere, fortsetter OSO å introdusere innovasjoner innen berederteknologi på det norske markedet.  

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår