Nyansatte hos Eaton

 
Nyansatte hos EatonBildet: Steffen Nordberg (t.v.) og Martin Forsmo Langseth. Foto: Eaton og Chris Borowiak
Eaton har ansatt Steffen Nordberg som distriktssjef for Trøndelag og Helgeland. Samtidig tiltrer Martin Forsmo Langseth rollen som key account manager for grossistmarkedet.

Nordberg tar over rollen som distriktssjef for Trøndelag og Helgeland fra Ove Frengen, som nå er regionsjef. Nordberg er utdannet elektriker og installatør, og har vært innom selskaper som Elteam og Metos, samt vært skipselektriker i både inn- og utland for Eidesvik Offshore. Erfaringene blir nyttig når han nå skal lede Eaton sin satsning i Trøndelag og på Helgeland.

– Det er en veldig spennende rolle i en viktig region for Eaton. Jeg gleder meg til å møte elektrikere, installatører, utbyggere, grossister og partnere. Eaton har nylig re-lansert «Store Blå», som er en brukerhåndbok med informasjon og tips til boliginstallatører, selvfølgelig i henhold til NEK 400. Den blir viktig å få ut i markedet fremover, sier Nordberg, som også blir fagansvarlig for serviceavdelingen i Eaton. 

En nøkkelperson mot elektrogrossister

Martin Forsmo Langseth kommer fra elektrogrossisten Elektroskandia som ble kjøpt opp av Onninen tidligere i år. Der var han controller og prosjektleder. Nå skal han være en nøkkelperson for Eaton ut mot nettopp grossistleddet. 

– Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet. Jeg har god kjennskap om hvordan grossistene tenker og planlegger, og håper det kan bidra til å skape et godt samarbeid der begge parter lykkes, sier Langseth.

Langseth er utdannet elektriker og har en bachelor i økonomi fra NMBU. Han har også bakgrunn fra boligutvikleren Bonava der han var prosjektcontroller for boligprosjekter.

Elektrifisering, digitalisering og automasjon

Både Langseth og Nordberg trekker frem at Eaton sitt brede spekter av løsninger gjør jobben særlig interessant.

– Å være en del av et stort globalt selskap som produserer løsninger som er så viktige for både Norge og verden er veldig motiverende. Elektrifisering, digitalisering og automasjon er tre makrotrender Eaton arbeider med, og som det er spesielt givende å jobbe med fordi det er avgjørende for grønn omstilling. Vi er begge glad i både tekniske duppeditter og mennesker. Det blir viktig når vi nå skal finne gode løsninger i samarbeid med kunder, sier de. 

Både Langseth og Nordberg ble ansatt i Eaton 1. september 2023. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår