Blir ny E-Commerce Manager Nordics hos Wavin

 
Blir ny E-Commerce Manager Nordics hos WavinBildet: René Pedersen
Med ansettelsen av René Pedersen som ny E-Commerce Manager Nordics, oppgraderer Wavin sin tilstedeværelse på det nordiske markedet.

I juni begynte Pedersen i rollen som E-Commerce Manager Nordics hos plastrørleverandøren Wavin. Her skal han støtte det globale selskapets aktiviteter i Norden.

– E-handel har en lang rekke fordeler for både kunder og bedrifter, noe som gjør området veldig spennende, sier Pedersen og fortsetter:
– Det beste med e-handel er når man kan gjøre ting enklere for kunden og gi de en bedre opplevelse enn de har hatt tidligere. Samtidig gjør prosessene det lettere for oss å håndtere bestillinger selv, slik at vi kan unngå feil. På denne måten skaper du en positiv opplevelse hele veien rundt.

Bidrar med bred internasjonal erfaring

Pedersen er utdannet matematikk-økonom fra Aarhus Universitet, og han tiltrer stillingen med 25 års erfaring med e-handel fra ulike bransjer, hvor han har jobbet med nettsalg.
– Jeg har tidligere vært med på å starte opp nettsalg i flere land både i Norden og Europa, forklarer Pedersen og utdyper:
– Erfaringen fra de nordiske markedene vil komme godt med hos Wavin. 

Med ansettelsen hos Wavin ser han spesielt frem til å kunne jobbe sammen med kolleger spredt over hele kloden:

– Wavin er et globalt selskap, og dette merkes allerede etter de første ukene. Jeg har hatt muligheten til å snakke med kolleger fra store deler av verden, noe som jeg har gledet meg til.
Pedersen påpeker også at det internasjonale aspektet ved selskapet er viktig for å sikre de beste løsningene:
– Det er veldig spennende at vi kan trekke på erfaringer fra hele verden. Man trenger ikke finne opp hjulet på nytt i alle land, men man kan benytte seg av hverandres erfaringer, sier Pedersen avslutingsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår