Olimb Anlegg med vellykket fagtreff

 
Olimb Anlegg med vellykket fagtreffBildet: Åpen dag hos Olimb Anlegg et fagtreff, ikke et bransjetreff. Alle er velkomne til å se og lære, uansett kunnskapsnivå. Foto: Olimb Anlegg
Årets åpne dag, i regi av Olimb Anlegg AS, ble like vellykket som fjorårets arrangement. Bedriften stilte ut borerigger, maskiner og utstyr som brukes i No-Dig.

Fredag 8. september arrangerte Olimb Anlegg åpen dag for andre år på rad.

- Nok en gang fikk vi bekreftet at det er mange som vil se og lære om boring for etablering av rør. I tre timer holdt vi verkstedområdet vårt åpent for alle som hadde lyst til å se nærmere på hva vi jobber med i Olimb Anlegg. Godt over hundre personer benyttet muligheten. Mange var nysgjerrige på å se vår nyutviklede, elektriske mini-borerigg for etablering av stikkledninger,  sier daglig leder i Olimb Anlegg, Øystein Olimb.

Uformelt og lærerikt

Som i fjor hadde Olimb Anlegg lagt opp til et uformelt, hyggelig og lærerikt arrangement med god anledning til å stille spørsmål. Bedriften stilte ut borerigger, maskiner og utstyr som brukes i No-Dig. Verkstedhallen var fylt opp av interesserte tilhørere da Øystein Olimb holdt et foredrag om metodevalg ved prosjektering.

Fagtreff – ikke bransjetreff

Øystein Olimb var tydelig på at målet med dagen først og fremst er å spre kunnskap om metodene og mulighetene i boring for etablering av rør. Det er lite informasjon om gravefri rørlegging (NoDig) i pensum for for VA-, ingeniør- og anleggsutdanninger, og han ble glad for å se mange nye fjes blant årets besøkende.

– Boring er uten tvil det mest miljøvennlige og bærekraftige alternativet i rørlegging, og stadig flere ledningseiere innser det. Etterspørselen etter våre gravefrie metoder vil bare øke i fremtiden, og konsulenter og entreprenører med kompetanse på dette feltet vil stille sterkt i framtiden, sier Øystein Olimb.

Bildet: Verkstedhallen var fylt opp av interesserte tilhørere da Øystein Olimb holdt et foredrag om metodevalg ved prosjektering. Foto: Olimb anlegg

Se og lære

- Vi blir ofte invitert til å snakke om mulighetene med boring i ulike fora. Men da som regel med kun ord og bilder som hjelpemidler. Det er noe helt annet å faktisk kunne vise fram utstyret vi bruker i de ulike metodene. Det gir selvsagt en mye bedre forståelse av det jeg snakker om, og de som prosjekterer har stor nytte av å se ting i riktige dimensjoner, sier Øysten Olimb avslutningsvis.

Styrt boring er en metode Olimb Anlegg utfører ofte. Selskapet har mange rigger i ulike størrelser, og flere av dem var stilt ut på åpen dag. Foto: Olimb Anlegg

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår