Oppdaterer etiske retningslinjer

 
Oppdaterer etiske retningslinjerBildet: - Vi minner spesielt om at når det inviteres til en aktivitet, skal initiativtaker presentere et program med budsjett, sier daglig leder i VA og VVS produsentene VVP, Bjarne Haugland. Foto: Odd Borgestrand.
I tilknytning til revisjonen av FL-VA/VVS/KULDE 2020 ble det også utført noen mindre endringer i 8 bud for etikk og god samhandling i VA- og VVS bransjen.

Av Bjørn Laberg

- Endringene begrenser seg til en ny og mer tidsriktig innledning og «innpakning». Som en konsekvens av det er også den tilhørende pdf til bruk for arrangører tilsvarende oppdatert, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA og VVS produsentene VVP, i en kommentar.

- Vi minner spesielt om at når det inviteres til en aktivitet, skal initiativtaker presentere et program med budsjett. Det skal også framgå hvilke kunder og produsenter som er invitert. Økonomisk oppgjør foretas i samsvar med aktuell fordelingsnøkkel, på grunnlag av etterfølgende regnskap med bilag, understreker Haugland.

Bak 8 BUD står organisasjonene Norske Rørgrossisters Forening – NRF, Rørentreprenørene Norge, samt VA og VVS produsentene VVP. De etiske retningslinjene skal sikre at handlinger og kommunikasjon mellom aktørene i verdikjeden er redelig, etisk korrekt og lovlig. De tre aktørene i VA-og VVS-bransjen har i fellesskap utarbeidet etiske retningslinjer for opptreden mellom partene og noen viktige prinsipper for markedsføring.

Lenke til de aktuelle dokumentene:

• 8 BUD

• PDF til bruk for arrangører

• Om 8 BUD

LES OGSÅ: Ventilasjon og kulde slutter seg til avtale

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår