PTG overtar Viking Kulde

 
PTG overtar Viking KuldeBildet: - Viking Kulde har hatt en imponerende vekst fra de startet i 2015 og har bygget en veldig god posisjon spesielt innenfor kjøle- og fryseanlegg til profesjonelle kjøkken. Vi har stor tro på fremtiden og gleder oss til å fortsette å utvikle tilbudet vårt sammen, sier konsernsjef Terje Arnesen i PTG. Foto: PTG
Norges ledende kuldetekniske kompetansemiljø, Perfect Temperature Group (PTG), har inngått avtale om å kjøpe hundre prosent av aksjene i Viking Kulde AS i Lørenskog

Både ledelse og aksjonærer i Viking Kulde blir med videre ved å reinvestere i eierselskapet Nordic Climate Group (NCG). 

Profesjonalitet og kompetanse

Viking Kulde er en totalleverandør av tjenester og produkter relatert til kjøle- og fryseanlegg til restauranter, hoteller, institusjoner, industri og andre segmenter i Norge med hovedfokus på Østlandet.

- Vi ble med på denne reisen til PTG/NCG da vi ble forelagt gruppens profesjonalitet og kompetanse. Vi ser frem til å være en del av denne gruppen som vi mener har noen av de beste kuldebedriftene innlemmet i dag, sier Jeppe Guldbrandsen og Vidar Guldbrandsen i Viking Kulde.
Selskapet leverer og utfører service på alle typer kuldeanlegg, til både små og store bedrifter. Viking Kulde har i dag 15 ansatte. 

- Har stor tro på fremtiden

-  Viking Kulde har hatt en imponerende vekst fra de startet i 2015 og har bygget en veldig god posisjon spesielt innenfor kjøle- og fryseanlegg til profesjonelle kjøkken. Vi har stor tro på fremtiden og gleder oss til å fortsette å utvikle tilbudet vårt sammen, sier konsernsjef Terje Arnesen i PTG. 

- Vi er svært fornøyde med å få Viking Kulde som en del av laget. Dette er sterke entreprenører som passer utmerket inn i gruppen. Selskapet har bevist sin kvalitet og gode service i en årrekke med fornøyde tilbakevendende kunder, avslutter konsernsjef i NCG Fredrik Gren.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår