Prisdryss og fest på VB Gruppens eiersamling

 
Prisdryss og fest på VB Gruppens eiersamlingBildet: Alf Stig Holsmo, VB Lofoten Vann og Varme, vinner av VB Hederspris 2023. Sammen med Kathrine Auestad, prosjektleder VB Samlet og konsernsjef Anders Almestad. Foto: Anne Lise Norheim
4.-5. mai var hele VB Gruppen samlet til eiersamling, fagdag og festaften. Over 500 VBere fra VB-bedrifter fra hele Norge deltok på samlingen.

Her ble også prisene for årets VB Markedsfører, VB Butikk, VB Kremmer, VB Ambassadør og VB Hederspris utdelt.

– Det har vært fantastisk å samle hele VB Gruppen til gode fagkurs og diskusjoner, læring og festaften for første gang som konsern. På denne tiden av året har vi tidligere samlet leverandører og samarbeidspartnere til VB Dagene, men i år valgte vi å gjennomføre en internsamling kun for VB Gruppen. I 2024 er derimot VB Dagene tilbake på planen, første torsdag og fredag etter påske, forklarer Børge Aanestad, ansvarlig for Salg og Marked i VB Gruppen.

Et av høydepunktene under årets samling var utdelingen av årets VB priser. Fire priser ble delt ut, i tillegg til hedersprisen som kun deles ut ved spesielle anledninger.

Årets Hederspris: Alf Stig Holsmo, VB Lofoten Vann og Varme:

Alf Stig Holsmo fra VB Lofoten Vann og Varme ble tildelt årets Hederspris, etter å ha vist et fantastisk engasjement for faget og bidratt til utviklingen i VB gjennom en årrekke. Gjennom solid arbeid og et stort engasjement for å levere høy kvalitet i alle jobber, har Holsmo sammen med hele teamet i VB-bedriften, vist en sterk vilje til nytenking, levert stadig mer kompliserte prosjekter og utviklet en fantastisk VB-bedrift.

Holsmo har vært en sterk bidragsyter for utviklingen av VB gjennom en årrekke, og har i flere perioder bidratt som styremedlem og engasjert seg i ressurs- og arbeidsgrupper. Hans engasjement for faget har også strukket seg til Rørentreprenørene og Orin – Opplæringskontoret for Rørleggerfaget i Nord.

Årets Markedsfører: VB Einar Sundsdal:

VB Einar Sundsdal fra Lillesand ble kåret til årets markedsfører. Selskapet har i lang tid vist en enestående evne til å skape helhetlig og gjennomført profilering av både egen VB-bedrift og VB Gruppen.

VB Einar Sundsdal har tatt profileringen til nye høyder ved å inkorporere VB i alle aspekter av virksomheten- fra tilhengere og båter til SUP-brett og solbriller. I tillegg til den fremragende profileringen, har selskapet engasjert seg i en rekke vellykkede aktiviteter, med tydelig og gjennomført deltagelse på boligmesser, stadige konkurranser og godt trykk i den lokale markedsføringen.

Årets VB Butikk: VB Varme & Bad Narvik:

VB Varme & Bad Narvik ble kåret til årets VB Butikk. Selskapet har imponert med en inspirerende og selgende vareeksponering som oppdateres hyppig og som skaper en begivenhetsrik arena for både kunder og ansatte.

For VB Varme & Bad Narvik står gode kundeopplevelser sentralt i den daglige driften, der profesjonell rådgivning og fagmannen blir frontet ved å kombinere produkt og tjenestesalg. Butikken har tiltrukket seg oppmerksomhet langt utenfor Narvik og har vist stor entusiasme og stolthet for merkevaren VB.

Årets VB Kremmer: VB Skår VVS:

VB Skår VVS ble kåret til årets VB Kremmer etter å ha utvist en utrolig evne til å vokse gjennom å påta seg nye prosjekter av betydelige dimensjoner. Selskapet har oppnådd enorm vekst de siste årene og har i tillegg levert en bunnlinje som det virkelig står respekt av.

VB Skår VVS har vist en fantastisk evne til å finne de rette prosjektene, vinne anbud og viktigst av alt greid å levere på alle disse komplekse prosjektene med lønnsomhet og god kontroll. Dette har ikke vært mulig uten et meget kompetent team, med dyktige fagfolk i alle deler av leveransen.

Årets VB Ambassadør: VB Drammen Rørservice:

VB Drammen Rørservice ble kåret til årets VB Ambassadør etter å ha vært en fremragende ambassadør for VB Gruppen i en årrekke. Gjennom å aktivt dele beste praksis med andre VB-bedrifter har selskapet vært en viktig kilde til inspirasjon for alle i VB Gruppen.

VB Drammen Rørservice har blitt en stor og betydelig aktør i Drammens markedet, og med daglig leder Jan Terje Kristiansen i spissen, har bedriften utmerket seg med fokus på faget og bidratt til å utvikle nye rørleggere over tid.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår