Randem & Hübert AS inngår i Currentum

 
Randem & Hübert AS inngår i CurrentumBildet: - Vi har mulighet til å styrke oss i flere regioner i Norge, samtidig som vi skal fortsette vår utvikling av profesjonelle tjenester innenfor prosjektleveranser og service, sier Jan Thoresen, styreleder i Randem & Hübert AS. Foto: Tore Kubberød
Randem & Hübert AS blir et heleid datterselskap av Currentum fra oktober i år, og har store ambisjoner i det norske ventilasjonsmarkedet. 

– Med en sterk eier som Currentum bak oss vil vi fortsette å vokse organisk og ikke-organisk i det norske markedet», sier daglig leder Anders Ettre i Randem & Hübert AS.

– Currentum har utstrakt virksomhet i Sverige og Finland, og det vil være naturlig å benytte seg av de synergier som eksisterer på tvers av landegrensene. Likevel er det viktig for oss at den lokale forankringen ligger i bunnen for vår videre utvikling i det norske markedet. Vi ser frem til å jobbe videre med både ledelse og ansatte i Randem & Hübert AS», sier Klas Larsson, konsernsjef i Currentum. 

Alle eierne som nå går inn finansielt i Currentum skal fortsette med aktiv innsats i Randem & Hübert AS. Selskapet skal fortsette i sin nåværende form og betjene næringskunder i offentlig og privat sektor. 

– Currentums ambisjoner om lønnsom vekst innenfor våre foretrukne markedssegmenter sammenfaller med våre, og det var derfor et riktig tidspunkt å tenke større. Vi har mulighet til å styrke oss i flere regioner i Norge, samtidig som vi skal fortsette vår utvikling av profesjonelle tjenester innenfor prosjektleveranser og service, sier Jan Thoresen, styreleder i Randem & Hübert AS. 

Om Currentum:

Currentum er et markedsledende installasjonskonsern innen VVS, sprinkler, ventilasjon, energi og automasjon, el og sikkerhet. Konsernet omfatter over 50 selskap som er representert på omtrent tretti lokasjoner i Sverige, Finland og Norge. Konsernet eies i fellesskap av gründerne i selskapene og Axcel. Til sammen består Currentum av cirka 1 700 ansatte og har en omsetning på 4,5 milliarder SEK.

Om Randem & Hübert AS:

Randem & Hübert AS ble etablert i 1935, og er Norges eldste ventilasjonsentreprenør. Selskapet har omtrent 125 ansatte, og hadde en omsetning på 550 millioner NOK i 2022. Selskapet har hovedkontor i Oslo med avdelingskontor på Hamar, Romerike, og i Askim.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår