RørosHetta blir ny distributør av Franke Home Solutions i Norge

 
RørosHetta blir ny distributør av Franke Home Solutions i NorgeBildet: Håvard Augensen, CEO i RørosHetta
I begynnelsen av juni i år signerte Røros Metall A/S og Franke Küchentechnik AG distributøravtalen for Franke Home Solutions produktene i Norge.

Med dette har RørosHetta blitt en offisiell Franke Approved Partner og skal levere vasker, blandebatteri, kildesortering og tilbehør til det norske kjøkkenmarkedet.

– Det er med stor glede vi kan annonsere nyheten om distributøravtalen med Franke Home Solutions. Dette er et stort steg i riktig retning for RørosHetta, sier Håvard Augensen, CEO i RørosHetta.

Smidig og effektiv logistikk

– Gjennom denne avtalen kan vi nå tilby kundene våre rask og effektiv levering av både RørosHetta og Franke-produkter rett fra lageret vårt i Røros. Det betyr ett kontaktpunkt, smidig og effektiv logistikk, markedsriktige priser og god produktkvalitet som våre kunder er
kjent med fra før, mener han.

Den nye avtalen gjør hverdagen til kjøkkenforhandlere i Norge enklere ved å sørge for en samlet og stabil levering, lokal kundeservice og egne kontaktpersoner for regionene.

Samler «metallene»

– Dette er en satsning vi gjør for å bidra til å samle «metallene» i kjøkkenet under én leverandør. Vi ser en økende etterspørsel i markedet for muligheten til å matche metallene på kjøkkenhette, vask og blandebatteri. Nå kan vi levere akkurat dette til alle våre kunder. Produktrangen er spesielt tilpasset Norge og jeg kan love flere spennende nyheter utover høsten, avslutter Augensen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår