Samarbeider om fremtidens gassrenseløsninger

 
Samarbeider om fremtidens gassrenseløsningerBildet: Christian Nøttveit, Biogenic (til venstre) og Jan-Erik Kleven, Camfil
I en spennende utvikling for biogassbransjen i Norge, har Camfil, en ledende leverandør av rensefilter og kull, kunngjort et strategisk samarbeid med Biogenic.

Dette partnerskapet vil fokusere på leveranse av avansert kull til Biogassanlegg over hele landet, noe som markerer et viktig skritt fremover for begge selskaper.

Jan-Erik Kleven, daglig leder for Camfil Norge, uttrykker stor tilfredshet med samarbeidet.

- For oss er det essensielt å jobbe med profesjonelle aktører innenfor alle segmenter vi opererer. Med ekspertisen til Christian Nøttveit (Biogenic) og Harry Leo Nøttveit (CH4), er vi trygge på at vi har valgt samarbeidspartnere som deler vår visjon for kvalitet og innovasjon, sier Kleven i en pressemelding.

Biogenic, kjent for sin ekspertise innen biogassanlegg, verdsetter også muligheten dette samarbeidet bringer.

- Å velge Camfil som vår foretrukne partner var en enkel beslutning gitt deres omfattende erfaring og evne til å skreddersy løsninger som møter de spesifikke behovene til hvert enkelt anlegg. Vårt mål er alltid å tilby kull og kullfilter som ikke bare oppfyller, men overgår våre kunders forventninger, sier Christian Nøttveit, daglig leder i Biogenic Norge.

- Et unikt aspekt ved dette partnerskapet er Camfils fullskala testsenter i Sverige, hvor selskapet kan simulere, dokumentere og optimalisere kullets virkningsgrader, levetid og livsløpskostnader for de skreddersydde løsningene. Dette sikrer at kundene mottar produkter som er grundig testet og bevist effektive, sier Kleven.

I tillegg til teknisk ekspertise, legger begge selskaper stor vekt på bærekraft og miljøpåvirkning. Camfils langvarige fokus på livssyklusanalyser (LCA) og dokumentasjon av miljøpåvirkninger fra sine produkter, som strekker seg tilbake til oppstarten i 1963, er i tråd med Biogenics ønske om å fremme bærekraftige, miljøvennlige og effektive løsninger.

- Ved å kombinere kompetanse, erfaring og et felles engasjement for kvalitet og bærekraft, setter de to selskapene en ny standard for rengjøring av biogass til Biogass bransjen, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Om Camfil

Camfil er en global leder innen renluftsløsninger med et bredt spekter av produkter og tjenester designet for å møte de strenge kravene i ulike bransjer og miljøer. Med over 60 års erfaring, forplikter Camfil seg til kontinuerlig innovasjon og bærekraftig utvikling.

Om Biogenic

Biogenic spesialiserer seg på design og utvikling av biogassanlegg. Med en dyp forståelse av bransjen og en sterk forpliktelse til miljøvennlige løsninger, bidrar Biogenic til å drive fremtidens energiløsninger.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår