Satser på mingling After Dark

 
Satser på mingling After DarkBildet: VVS dagene tilbyr After Dark-konseptet på årets messe. Foto: VVS dagene / Nemitek
- After Dark er en gyllen mulighet til å invitere kunder og ansatte for å mingle på stand og skape gode relasjoner i et inspirerende og produktorientert messemiljø under VVS dagene til høsten.

- After Dark under VVS dagene 2022 gir en enkel og hyggelig atmosfære hvor man kan dele gode opplevelser sammen med eksisterende og potensielle kunder. Her kan du styrke bekjentskaper, danne nye og pleie kundeforhold på et helt nytt nivå, sier Henrik Sakshaug, Utstilleransvarlig og salg av stand, i en pressemelding fra arrangørene.

- Her har du gode muligheter til å være kreativ, og vi vet at det tidligere har vært både tryllekunstnere, trubadurer og komikere for å sette den gode stemningen. Gi besøkende en god opplevelse, og en grunn til å huske deg. Mat og drikke kan serveres på lokasjonen, så dere kan senke skuldrene og fokusere på det som betyr mest for dere, sier Sakshaug avslutningsvis i pressemeldingen.

Påmelding og info om After Dark her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår