Se siste nytt fra Vikingbad

 
Se siste nytt fra VikingbadBildet: MIE TREND i plomme
Drømmer du om et stilfullt og trendy bad som står i stil til interiørmagasinenes forsider? Da bør du ta en titt på vår nyeste lansering: MIE TREND.

Dette er en kolleksjon i Limited Edition, som er utviklet for å imøtekomme de siste trendene innen bolig og interiør. Med et baderomsmøbel fra MIE TREND, vil du til enhver tid finne tidsriktige, utvalgte farger og utførelser i et begrenset opplag.

Med farger som varm beige og plomme, samt den fleksible løsningen som gjør at du enkelt kan skifte ut frontene, kan du oppdatere stilen på baderomsmøblene dine etter ønske. Trend-kolleksjonen lakkeres dessuten lokalt i Grimstad, og er ofte gjenbruk av utgåtte farger. På den måten bidrar Trend-kolleksjonen til et miljøbevisst og bærekraftig baderom.

FAKTA:

• Tidsriktige farger som er svært etterspurt i markedet

• Kommer i slett front og høyskap

• Passer også til DEMI serien

• Str: 60-200 cm.

• Lakkeres lokalt i Grimstad

• Av hensyn til miljøet gjenbrukes fronter av utgåtte farger så langt det er mulig

• Interiørtips? Våtromsmaling på vegg? Skap en flott og gjennomført stil på badet ved å bruke samme fargekode på vegg og møbel

SE SISTE NYHETER FRA VIKINGBAD HER

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår