Søker totalentreprenør til sprinklerprosjekt

 
Søker totalentreprenør til sprinklerprosjektIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Indre Østfold kommune innbyr til åpen konkurranse om totalentreprise på fullsprinkling av Edwin Ruuds Omsorgssenter i Mysen.

Av Bjørn Laberg

Edwin Ruuds Omsorgssenter i Indre Østfold kommune skal utbedres mht. branntekniske forhold. Det ble gjennomført brannteknisk tilstandsvurdering i 2020 av Rambøll Norge AS, hvor det anses behov for branntekniske tiltak. 

Hovedsakelig består tiltaket av å utvide dekningsgraden til eksisterende sprinkleranlegg med ca. 12.500 m2. Edwin Ruuds Omsorgssenter benyttes til omsorgsboliger, sykehjem og DPS.
Entreprisen skal ha kontinuerlig drift fra oppstart til ferdigstillelse. Planlegging og fremdrift er svært kritisk for prosjektet. Det skal i byggeperiode kunne flyttes pasienter/beboere til midlertidige avdeling i den tid arbeidene holder på i sin sone, samt det blir økt bemanning i disse avdelinger. Enkelte kritiske tjenester må midlertidig stenges. Det vil dermed settes flere delfrister som må holdes.

Eldresenter/Omsorgsboliger:

Brannseksjonen består henholdsvis av 1 og 2 etasjer for omsorgsboliger med tilhørende fellesarealer. Det er manglende sprinklerdekning i beboerfløyer og loft.

Sykehjem:

Sykehjem bestående av 2 fløyer (A og B) med henholdsvis 3 og 4 etasjer. Sykehjemmet består av beboerrom med tilhørende fellesarealer, samt kantine og vaskeri. Det er manglende sprinklerdekning i fløy med sykehjemrom, loft, fellesareal i underetasje.

Sykehus/DPS:

Sykehus-fløy er nylig kjøpt opp for å utvide sykehjem avdeling. Sykehus/DPS bestående av 2 fløyer med henholdsvis 3 og 4 etasjer. Det er forholdsvis få tiltak som skal gjøres i denne del. Det er manglende sprinklerdekning over himling i rømningsvei. 

Tilbudsfrist: 27. august 2021

Oppdragsgiver: Rambøll Norge AS

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår