Swegon presenterer frikjøleenhet med R290

 
Swegon presenterer frikjøleenhet med R290Bildet: Swegon Titan Sky Hi FC R0
Swegon har nylig lansert Titan Sky Hi FC R0, en helt ny serie luftkjølte væskekjøleenheter med innebygd frikjølingsfunksjon.

- Det er en modulær modellserie etter fortsatt utvikling av de tidligere lanserte luftkjølte isvannsmaskiner og varmepumpene som inneholder R290. Swegon ser på det å fortsette å utvikle enheter med dette kjølemediet som et naturlig sted mot mer bærekraftige kjøle- og varmeanlegg, skriver Swegon i en pressemelding.

Enhetene er tilgjengelige i 9 størrelser i effektområdet 35 til 150 kW og er egnet for ulike bruksområder fra prosessindustrien til datasentre, men også for komfortkjøling gitt det brede arbeidsområdet med utgående kjølemiddeltemperaturer fra -15 °C til 20 °C.  

Videre kunngjør Swegon at den separate frikjølingsdelen med integrert styring gir muligheter til å bruke frikjøling så mye som mulig. Med redundante enheter og optimaliseringsfunksjonen Multifree kan du samtidig utnytte alle enhetenes frikjølingskapasitet til det fulle og om nødvendig gå inn i den mekaniske kjølingen på bare én av enhetene under skiftende temperaturer om våren og høsten. 

- Titan Sky FC kommer standard frekvensstyrte semi-hermetiske stempelkompressorer, elektronisk ekspansjonsventil og modulerende 3-veis ventil for optimalisert ytelse og kompletteres med EC-vifter for mer presis frikjølekontroll, redusert energiforbruk og klimaavtrykk som et resultat, heter det avslutningsvis i pressemeldingen fra Swegon.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår