TECE lanserer sitt første dusjtoalett

 
TECE lanserer sitt første dusjtoalettTECEone – et hygienisk dusjtoalett for det moderne badet.
Nå lanserer TECE sitt første dusjtoalett – TECEone – et rimelig vegghengt toalett med enkle funksjoner og et moderne design.

- TECEone har vist seg å ha den beste rengjøringseffekten i en uavhengig test av flere forskjellige merker. Årsaken er at vannstrålen kan gjøres sterkere fordi den er direkte koblet til varmtvannsrøret i stedet for at vannet må varmes opp i toalettet. En smart teknologi som også betyr at produktet kan holde en lavere pris enn mange andre produkter, sier Geir Høivik Skjelseth, produktsjef i TECE, i en pressemelding.

Interessen for dusjtoaletter er stor rundt om i Europa, og ikke minst i Asia. Nå ønsker TECE at flere nordmenn skal få øynene opp for de hygieniske toalettene, som med en varm dusj rengjør den besøkende etter hvert toalettbesøk.  

Det vegghengte dusjtoalettet TECEone har et moderne design som passer til de fleste bad. Funksjonene er enkle, med to knotter på siden kan du regulere vannmengden og temperaturen for en behagelig intimvask. Rengjøringsvinkelen og intensitet kan enkelt endres ved å bytte dusjhode. Dusjstangen rengjøres automatisk før og etter hver vask.

- TECEone utmerker seg mest ved brukervennligheten, men også fordi den ikke krever strøm. Temperaturen på vannet reguleres av en termostat som er direkte koblet til kald- og varmtvannsrørene.  TECEone har et ergonomisk design, med et komfortabelt sete. I tillegg er det ingen spylekant, såkalt rimless, som gjør at toalettet er enkelt å rengjøre. Lokket lukkes forsiktig med en selvdempende lukkemekanisme. TECEone installeres med innbygningssisterne fra TECE. Spesialmodellen TECElux har som tillegg en høydejusterbar toalettskål, som er et smart og praktisk alternativ for barnefamilier og eldre, sier Skjelseth.

- Installasjonen av setet går smidig takket være de to forberedte festene i porselenet. I tillegg leveres toalettet i en forhøyet emballasje som gjør at installatøren ikke trenger å løfte toalettet opp mot veggen. Teknologien er sikker og sertifisert av SINTEF. Vedlikeholdet er også gjort enkelt, og de eneste enhetene, som etter flere års bruk kan ha behov for å bli skiftet ut, er termostaten og mengdeventilen, sier Skjelseth avslutningsvis i pressemeldingen.

TECEone lanseres i Norge i løpet av september og kan bestilles via etablerte VVS-installatører.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår