TECE med nye designrister i frostet glass

 
TECE med nye designrister i frostet glassBildet: TECEdrainline white
PRODUKTNYHET: TECEdrainline-serien utvides nå med to nye design i frostet glass, som sømløst harmonerer med nyhetene i TECEsquare-serien.

TECE er kjent for å presentere baderomsløsninger i moderne design og med teknisk innovasjon. De nye dusjristene lanseres i sort og hvitt frostet glass, og matcher de nye betjeningsplatene i TECEsquare serien. TECEdrainline finnes i seks lengder mellom 700 mm – 1.500 mm. 

– De nye designristene i frostet glass skaper en harmonisk eller kontrastfylt atmosfære på badet, avhengig av fargen du velger. De er svært elegante sammen med store flater av sorte eller hvite fliser. Kombinerer du designristen med den matchende TECEsquare betjeningsplaten, får du et bad i elegant harmoni, sier salgsdirektør Frode Øien.

Bildet: TECEsquare betjeningsplate White

 

TECEdrainline-serien inkluderer ulike design og tekniske løsninger som gir en imponerende fleksibilitet under installasjon, og muliggjør tilpasning til ulike baderomsdesign og innstalleringsmetoder. Den elegante designristen kombinert med dusjrennen i rustfritt stål skaper en slitesterk og korrosjonsbestandig konstruksjon. Kombinasjonen er også robust og motstandsdyktig mot fukt og kjemikalier. 

Dusjrennen har ingen åpninger eller synlige skruer som kan gjøre rengjøring utfordrende, og den integrerte hellingen mot midten på dusjrennen gjør at vann og smuss renner rett ned i sluket. 

De nye ristene i TECEdrainline-serien i frostet glass kan bestilles via utvalgte forhandlere og VVS-leverandører. 

Bildet: TECEdrainline Black

Bildet: TECEsquare betjeningsplate Black

 

Om TECE Group:

TECE Group er et konsern som ble grunnlagt i Tyskland i 1987. I dag inkluderes 27 europeiske datterselskaper og samarbeidspartnere i ytterligere 39 land. Virksomheten har fem fabrikker og er fokusert på innebygde sisterner, installasjonsvegger, gulvvarme, avløps- og tappevannssystemer for VVS-bransjen. Konsernet har totalt 1.700 medarbeidere og omsatte for 380 millioner euro i 2022. Hovedkontoret ligger i Emsdetten, Tyskland. TECE har hatt kontorer i Norge siden 2010. www.tece.no 

 

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår