Kinnan Norge på plass på Bygg Reis deg

 
Kinnan Norge på plass på Bygg Reis degBildet: Produktsjef i Kinnan Norge, Per Arne Haugland
BYGG REIS DEG: Hitachis unike Smartbereder og Hitachi Smartbereder Multi vil bli presentert på Bygg Reis Deg- messen 18.- 21. Oktober.

- Hitachis unike Smartbereder og Hitachi smartbereder multi , vil bli presentert på Bygg Reis Deg messen 18.- 21. Oktober, på Nova Spektrum i Lillestrøm. Hitachi smartbereder er en smart varmtvannsbereder hvor tappevannet varmes opp ved hjelp av en varmepumpe utedel, skriver Kinnan Norge i en pressemelding.

Hitachi smartbereder kan redusere en husstands kostnader for oppvarming av tappevann med inntil 2/3 - og vil være et svært aktuelt produkt for VVS forhandlere og rørleggere og tilby sine kunder. Hitachi Smartbereder kvalifiserer også til Enovastøtte på inntil kr. 5.000,-

Produktsjef i Kinnan Norge, Per Arne Haugland, vil presentere Hitachi smartbereder og multi fra foredrags scenen i Hall D, plass D04-28 klokken 16:00. Foredraget vil også ta for seg en helt unik luft vann serie, som dekker både den økende interessen for design, større behov for fleksibilitet, samt produkter som er meget konkurransedyktige på pris og kvalitet.

- På vår stand i Hall B, stand B01-32, vil du møte våre dyktige selgere som står klare til og bistå både forhandlere som ønsker å utvide sitt sortiment med effektive varmepumpeløsninger, og boligeiere som ønsker tips til energisparende produkter for sin bolig.

- I tillegg til Hitachis smartbereder og smartbereder multi løsning så vil Kinnan Norge også vise frem nyheter for luft/vann varmepumper fra både Panasonic og Hitachi. Produktene vil være tilgjengelige på standen, og gjennom hele messen vil vi stå klare til og bistå deg med god informasjon og solide salgsargumenter for forhandlere.

- Vi har en konkurransen gående gjennom hele messeperioden - hvor premien er en Hitachi smartbereder, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår