The Waves of Wavin - ny podcast

 
The Waves of Wavin - ny podcastBildet: Mannen bak mikrofonen til podcasten er David Jirout, digitaliserings- og bærekraftsspesialist i Wavin Nordics. Episodene skal være på engelsk og vil forsøke å bl.a. svare på de akutte globale vannproblemene vi står overfor.
Hvordan deler man informasjon og kunnskap om VVS-, VA-systemer, overvannshåndtering på en underholdende og forståelig måte? Dette og mer vil Wavin prøve å svare på det i sin nyeste podcast

Nå lanserer Wavin «The Waves of Wavin» – en helt ny podcast som fokuserer på hva som kan gjøres for å skape klimasikre og bærekraftige byer. Formålet med podcasten er å underholde og informere studenter, lærere, ingeniører, gründere, kommuner og installatører innen VVS-, VA- og byggebransjen.

Bærekraft og digitalisering i fokus

Mannen bak mikrofonen til podcasten er David Jirout, digitaliserings- og bærekraftsspesialist i Wavin Nordics. Episodene skal være på engelsk og vil forsøke å bl.a. svare på de akutte globale vannproblemene vi står overfor.
– VA og VVS-løsninger utgjør en sentral funksjon i alles hverdag – ofte uten å være klar over det. Dette fordi de ofte er plassert bak vegger eller under gulv, parkeringsplasser og jorder. Så vår store utfordring er å gjøre dette området mer synlig, interessant og underholdende for alle, uansett posisjon. Derfor har vi valgt å lansere en podcast som tar opp både hverdagslige og større utfordringer, og fortelle mer om hva som kan gjøres for å løse disse problemene.

Det sier David Jirout, som fortsetter:

– Fokuset vil være bærekraft og digitalisering, to nøkkelord i dagens bygg- og anleggsbransje. Jeg er ung og nysgjerrig og vil lære mer om bransjen vi jobber i. Derfor vil jeg få frem spennende diskusjoner om hvordan vi skal løse verdens utfordringer når det kommer til vann og sanitet. 

Gjester fra hele Europa

I podcast-episodene vil de også få selskap av ulike gjester som jobber for Wavin over hele Europa. 
– Gjestene våre vil komme fra flere ulike spennende roller hos Wavin. Det vil være personer med ansvar for utvikling av overvannsløsninger, sanitær, digitalisering, vannsirkulasjon og bærekraft – alt mulig, forteller Jirout.

Han konkluderer:

– Vårt perspektiv er veldig globalt, og vi ønsker at podcasten skal være relevant over hele verden. Sanitetsproblemer, klimaendringer og overvannshåndteringsproblemer påvirker alle verdens land. Hvis vi kan presentere bevis på løsninger som faktisk fungerer – på en lettfattelig og underholdende måte – så tror jeg vi kommer et betydelig skritt i riktig retning.

Lenke til podcasten: https://blog.wavin.com/da/waves-of-wavin-podcast 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår