Tilbyr rammeavtale på grave- og rørleggertjenester

 
Tilbyr rammeavtale på grave- og rørleggertjenesterIllustrasjonsbilde. Foto: Odd Borgestrand
AKTUELLE PROSJEKTER: Hole kommune v/vei, vann og avløp innbyr til åpen anbudskonkurranse for rammeavtale på grave- og rørleggertjenester.

Av Bjørn Laberg

Grave- og rørleggertjenestene omfatter ordinære driftsoppdrag, uforutsette oppdrag og investeringsprosjekter. Rammeavtalen forvaltes av Teknisk/Eiendom og forvalter kommunal eiendom, bygningsmasse, kommunalteknisk infrastruktur som vei, Gatebelysning, vann- og avløpsanlegg.

Formålet med anskaffelsen er å inngå parallelle rammeavtaler med flere leverandører om kjøp av grave- og rørleggertjenestene. Anskaffelsen skal dekke behov for kommunens grave- og rørleggerarbeider innenfor ordinære driftsoppdrag, hasteoppdrag 24/7, samt oppdrag forbundet med investeringsprosjekter, som f. eks:

• Grave- og rørleggertjenester i forbindelse med lekkasjer fra VA-nett 
• Grunnarbeider i forbindelse med rehabilitering av vei 
• Grave- og rørleggertjenester i forbindelse med ekstraordinære hendelser, flom, ras mm. 
• Grunnarbeider ved ny-anlegg innenfor vei, vann og avløp.

Litt fra kravspesifikasjonen:

• Entreprenør skal være godkjent eller kunne få godkjenning i minimum tiltaksklasse 1 i henhold til plan og bygningsloven. 

• Entreprenør skal besitte tilstrekkelig sertifisert personell innenfor Arbeidsvarsling 1 som tilfredsstiller de til enhver tid gjeldende krav. 

• Entreprenør har ansvaret for utarbeidelse av elektronisk grunnlag for skiltplan. Skiltplan skal oversendes oppdragsgivers kontaktperson før oppdraget påbegynnes for godkjenning.

• På anlegget skal det alltid være leverandørens representant som innehar ADK1 (Anlegg, Drift og Kontroll) til enhver tid. 

Oppdragsgiver: Hole kommune
Tilbudsfrist: 15. januar 2023

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår