Tilbyr totalentreprise på energieffektivisering

 
Tilbyr totalentreprise på energieffektiviseringIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Vestfold og Telemark fylkeskommune søker totalentreprenør på energieffektivisering ved Vest-Telemark VGS, Dalen.

Av Bjørn Laberg

Vestfold og Telemark fylkeskommune har vedtatt å gjennomføre tiltak for energieffektivisering på 12 bygg, på bakgrunn av enøkanalyser som ble ferdigstilt i 2021. På grunn av stor fysisk utstrekning har man valgt å dele inn prosjektet i ulike totalentrepriser per virksomhet. Denne konkurransen dreier seg om Vest Telemark VGS, Dalen.

I entreprisen skal det medregnes følgende anleggstyper for de VVS-tekniske anleggene:

▪ Sanitæranlegg
▪ Varmeanlegg
▪ 40 Elektriske anlegg
▪ 56 Automatikk anlegg
▪ 20 Bygningsmessige arbeider

Litt om prosjektet:

• Vest –Telemark avd. Dalen VGS ble bygget i 1980. Bygget har oppvarmet areal på ca. 4856 kvm. Det skal prosjekteres og leveres et komplett varmeanlegg til romoppvarming, ventilasjon og forvarming av forbruksvann.

• Romoppvarmingen av arealet er i dag varmluftsoppvarming. Ventilasjonsluft blir oppvarmet med et vannbårent varmeanlegg med temperaturnivå på 60/40 og en el. Kjel på 180kW som varmekilde. 

• Oppvarming av forbruksvann foregår via det vannbårne varmeanlegget. VVB lades med konstant 60°C turtemperatur.  I dag er det installert 1 dobbelmantlet varmtvannstank med volum på 400 liter. 

• Entreprisen omfatter ombygging av eksisterende varmesentral, komplett nytt radiatorsystem, nye installasjoner frem til nye ventilasjonsaggregater, kontroll av installasjoner som betjener eksisterende ventilasjonsaggregater.

• Oppgradering av eksisterende ventilasjonsaggregater som har behov for økt varmetilførsel. Videre skal det installeres nytt anlegg for varmtvannsberedning. Nytt beredersystem tilkobles eksisterende rørsystem til forbruksvann i teknisk rom.

Oppdragsgiver: Vestfold og Telemark fylkeskommune
Tilbudsfrist: 16. mai 2023

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår