UWANO godt mottatt i Norge

 
UWANO godt mottatt i Norge
Høsten 2021 lanserte Mitsubishi Electric varmepumper sin nye toppmodell, UWANO. Modellen har en fabrikkgarantert varmekapasitet helt ned til -30 grader og er testet på et av Norges kaldeste steder: Drevsjø.

Nå har den vært i det norske markedet i nesten to sesonger og tilbakemeldingene fra både forhandlere og forbrukere er svært gode.

- Det er alltid spennende å lansere nye modeller. Både med tanke på hvordan de blir tatt imot av våre forhandlere, men kanskje viktigst av alt, hvordan brukeropplevelsen er ute hos sluttkundene. I Mitsubishi Electric har vi teknologi, kvalitet og effekt i fokus, så kravene vi stiller til oss selv er svært høye. Da er det ekstra gøy å få tilbakemeldinger om at UWANO har levert så til de grader, forteller Odd Arne Røkeness salgssjef luft-til-luft varmepumper hos Mitsubishi Electric.

Kald vinter satte UWANO på prøve

UWANO er utviklet med den verdensledende teknologien Mitsubishi Electric er kjent for, men har flere nye funksjoner og unike fordeler, blant annet varmesprederfunksjonen og Drive Mode Selector. Vinteren 2021/2022 hadde flere kalde perioder som gjorde at UWANO fikk testet sin kapasitet i praksis.

- Som forhandler er en av de viktigste egenskapene at kvaliteten er høy og at varmekapasiteten er god. Den kombinasjonen gir fornøyde kunder. Man kan virkelig si at UWANO har levert på disse områdene. Flere av kundene jeg har snakket med skryter av varmekapasiteten, men viktigst av alt, vi opplever ingen misfornøyde kunder eller negative tilbakemeldinger. For oss er UWANO en av de absolutte bestselgerne og den leverer den svært høye kvaliteten vi er vant med fra Mitsubishi Electric, forteller Lars Håkon Kirkelund Hedmark Rehabservice AS.

- Et godt eksempel på UWANO sine gode egenskaper var da jeg hadde en kunde innom som egentlig ikke skulle ha varmepumpe. Han mente huset hans var for stort og gammelt til at en varmepumpe ville gi effekt. Men nå nylig kunne han fornøyd fortelle at ikke bare hadde UWANO varmet opp huset i de kaldeste periodene, strømregninga hadde også godt ned, avslutter Kirkelund.

UWANO leveres i 3 størrelser: UWANO 6300 (MSZ-RW25VGHZ-SC - MUZ-RW25VGHZ-SC1), UWANO 7000 (MSZ-RW35VGHZ-SC - MUZ-RW35VGHZ-SC1) og UWANO 8700 (MSZ-RW50VGHZ-SC - MUZ-RW50VGHZ-SC1). Alle leverer sin nominelle varmekapasitet helt ned til -25°C. Den minste modellen, UWANO 6300 leverer hele 4,8kW ved -15°C og 3,2kW ved -25°C.

Laget for Skandinavia

Mitsubishi Electric produserer alt i egne fabrikker med full kontroll over alle deler og komponenter. Når du kjøper en UWANO får du en solid konstruksjon med høy kvalitet og
lang levetid som er spesielt tilpasset kaldt nordisk klima. For mer informasjon om UWANO ta kontakt med din nærmeste Mitsubishi Electric forhandler.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår