VB Gruppen inngår 6-årig avtale med If Forsikring

 
VB Gruppen inngår 6-årig avtale med If ForsikringBildet: F.v. Leder Forretningsområde Proff i VB Gruppen, Morten Erichsen, Partneransvarlig i If, Bjarne Harkinn og Leder for salg og marked, Børge Aanestad.
Den strategiske samarbeidsavtalen vil styrke samarbeidet mellom Norges første rørleggerkonsern og et av Norges største forsikringsselskaper.

– Avtalen er et resultat av et langt og godt samarbeid og vi befester vår posisjon i markedet. Samtidig gir det oss handlingsrom for videre vekst i et marked som vi prioriterer, sier Børge Aanestad, leder for salg og marked i VB Gruppen.

Gjensidig forpliktende avtale

Den nye avtalen er en av de største i det norske markedet med en gjensidig forpliktende avtale der VB Gruppen er If's utførende på rørleggertjenester i forbindelse med skadeoppgjør for If Skadeforsikrings kunder.

– For oss er denne avtalen veldig viktig, og gir et klart signal i markedet at VB Gruppen er en aktør som vil satse og tenke langsiktig, sier Morten Erichsen, leder Forretningsområde Proff i VB Gruppen.

Konsern = et pluss

Etableringen av konsernet trekkes også frem av alle som et viktig grep av VB Gruppen, også av If da de skulle gjøre sine valg.

– VB Gruppen har levert godt til oss over hele landet i mange år, og markert seg i «forsikringsmakedet». Med opprettelse av konsern så gir VB oss større muligheter i tillegg til at de leverte det beste tilbudet på tjenester. Vi ser frem til å videreutvikle samarbeidet til beste for våre kunder som trenger hjelp av VB samt styrke merkevaren If og VB, sier partneransvarlig i If, Bjarne Harkinn.

Strategisk og langsiktig

Utover skadereparasjn ligger det også samarbeid rundt felles muligheter på andre områder.

– Et sånt tett samarbeid gir også helt andre unike muligheter til å jobbe strategisk og langsiktig innen for eksempel skadeforebygging og merverdi, sier Erichsen.

Nå gleder hele VB Gruppen seg til å ta fatt på en ny og viktig avtale.

– Vi er veldig stolte over å ha landet denne med If, og det bidrar til å utvikling av både kvalitet og lønnsomhet, sier Aanestad.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår