Vedum jubilerer i Norge

 
Vedum jubilerer i NorgeBildet: Vedum Free 615 med svanemerkede døren Molly i hvitpigmentert eik.
Svenske baderomsmøbler stadig mer populære. I år feirer Vedum Kjøkken & Bad 25 år i Norge.

Av Bjørn Laberg

I år lokker naturnære farger, sanselige materialer og smart forvaring – til et bad i harmoni. 

I 2022 inntreffer et jubileum. Det er den svenske innredningsaktøren Vedum Kjøkken & Bad som har innredet norske bad i 25 år i år. Siden 1997 har baderomsinnredninger flyttet inn fra nabolandet, og Vedums møbler finnes i dag hos over 200 forhandlere i Norge.

– Det er stor interesse for interiør i Norge, og vi setter stor pris på alle engasjerte kunder som velger vårt design. Vi produserer våre møbler cirka 20 mil fra den norske grensen, så det er kanskje ikke så rart at vi liker de samme tingene! Produktene våre kom inn på det norske markedet for 25 år siden, og siden har interessen for dem bare økt. Vi skal feire jubileet med mange tilbud til våre norske kunder, sier Magnus Efraimsson, VD, Vedum Kjøkken & Bad, i en pressemelding.

– Mange norske kunder etterspør naturlige materialer og naturnære farger, noe som harmoniserer godt med vår designtanke. Vi ser at det finnes stor etterspørsel etter harmoniske farger og myke materialer, sier Jenny Andersson, designansvarlig hos Vedum Kjøkken & Bad, som lister opp tre trender til norske bad i 2022:

Tre, tre, tre

- Treet har tatt stadig større plass i våre hjem de siste årene, og nå er turen kommet til badet. Årets melodi er å også innrede badet med tre. Et slitesterkt materiale som gir et varmt og levende preg til rommet. Blant Vedums kunder er det stadig flere som etterspør baderomsmøbler i tre, fastslår Andersson.

Smart oppbevaring

- Våre bad preges av smart oppbevaring. Et eksempel er sittebenken, som gir komfort og trendsikker oppbevaring i ett. En perfekt løsning til badet. Åpne vegghyller har blitt en ny favoritt på badet- der vakker innpakning forenes med hverdagens favoritter. Vedum merker også stor interesse for speilskap med skjul oppbevaring, sier hun.

Naturnære farger

- Årets nykommer blant Vedums farger, tåkegrønn, sammen med toner som linnebeige, havregul og sandbeige finner inn til badet i år. Dette er noen av Vedums farger som har blitt favoritter på badet. Innredning med balanserte og naturnære farger gir badet en nedstrippet ro, sier Andersson.

I fagbladet Byggfakta nr. 3, som snart er ute hos abonnentene, kan du i VVS-delen lese mer om årets baderomstrender.

Ikke abonnent på Byggfakta? Kontakt oss gjerne for et uforpliktende prøveabonnement, eller tegn ditt abonnement her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår