Wedi TopWall tilbys i diskret marmor- eller granittpreg

 
Wedi TopWall tilbys i diskret marmor- eller granittpregBildet: Nå tilbys wedi TopWall også som tre 'Flake-varianter', som har en tekstur og overflate som ser ut som naturstein til forveksling
BYGG REIS DEG 2023: Våtromsoverflatene wedi TopWall har fått et nytt elegant utseende med et diskret marmor- eller granittpreg.

- Det er luksus og high-end design over de tre nye wedi produktene wedi Top® Wall – både når det gjelder farge og finish. Den høye kvaliteten og store fleksibiliteten til overflatene er allerede anerkjent, akkurat som de vedlikeholdsfrie og antibakterielle fordelene til Top® Wall blir fremhevet av fagfolk i bransjen, sier Lasse Bo Varberg Ervolder, Area Manager Scandinavia hos Wedi, i en pressemelding.

Stil, tekstur og farge setter stemningen i rommet

Så langt har wedi Top® Wall vært tilgjengelig i fargene Pure white, Stone grey, Sahara beige, Concrete grey og Carbon black. Nå tilbys produktet også som tre 'Flake-varianter', som har en tekstur og overflate som ser ut som naturstein til forveksling, men som samtidig har den velkjente og helt spesielle slitestyrken. De nye alternativene fra Wedi er:

• Flake white - lyst betongutseende med marmorskår, som har et nærmest klassisk italiensk utseende

• Flake lys grå – lys grå betonglook med granittflis som har et kult factoryoutlook

• Flake grey - mørk betonglook med granittskår som utstråler stram New Yorker-stil.

Resirkulerbare materialer forbedrer design og miljø

- 60 % resirkulerbart lettvektsmateriale har blitt brukt til å lage wedi Top® Wall. Overflatene er slitesterke og ikke-porøse med et minimalistisk og rent utseende som passer godt inn i dagens trend med nordisk livsstil. Siden overflatene er basert på naturlige komponenter, er materialet helt unikt, og det gir et spesielt eksklusivt og samtidig levende uttrykk, sier Ervolder.

Top Wall møter ønsket om å skape slitesterke overflater uten fuger, slik at våtrommet kan få akkurat det utseendet du ønsker, uten fuger. Enten det er gulvet, veggene eller sidene på badekaret, kan wedi Top® Wall tilpasses. Formatene kan leveres i størrelser opp til 1,20 x 2,50 meter, noe som gir utrolig mange muligheter for å lage akkurat det våtrommet du ønsker.

Hygienisk og antibakteriell

- Tykkelsen på overflatene er kun 6 mm, så overflatene er enkle å integrere i enhver konstruksjon og hvor som helst. Når wedi Top® Wall beskrives som hygienisk og antibakteriell, skyldes det den svært flate og rene overflaten, hvor smuss og belegg ikke blir liggende.

- Siden enhver tilpasning enkelt kan utføres, får du med wedi-produkter gjennomtenkte løsninger med lang levetid, høy toleranse og enkel rengjøring – kort sagt: Med hele den velassorterte wedi Top Line-serien er det ingen begrensninger når baderommet skal designes, sier Ervolder avslutningsvis i pressemeldingen.

Se alle tekniske spesifikasjoner:

wedi Top® Wall

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår