A. Bergli AS forhandler luft/vann varmepumper fra Energy Save AB

 
A. Bergli AS forhandler luft/vann varmepumper fra Energy Save ABBildet: F.v.: Kai Roger Brenne, Per Einar Ulvin, Asgeir Bergli og Calle Gabinus fra Energy Save AB
A. Bergli AS har signert en distribusjonsavtale med Energy Save AB i Sverige om salg av luft/vann varmepumper til det norske markedet.

AW luft/vann varmepumper er økonomisk og effektiv luft/vann varmepumpe designet for nordisk klima. Den er tilgjengelig som 6, 9, 12 , 15 og 19kW for bolig og 30, 45 og 90 kW for næringsbygg.

Designet for et nordisk klima

- Monoblokksystemet gjør at maskinen har en fabrikkforseglet kuldekrets, noe som betyr en enklere installasjon som ikke krever kjøletekniker. Dette er en effektiv og pålitelig løsning for vårt kalde klima, sier Asgeir Bergli, daglig leder i A. Bergli AS, i en pressemelding.

Med den automatiske og selvlærende avrimingsfunksjonen, i kombinasjon med den nanobelagte fordamperen, reduseres avrimingstiden til et minimum, noe som øker effektiviteten.

- AW V8 kan styres lokalt eller eksternt via smarttelefon eller datamaskin. Med den nye brukervennlige berøringsskjermen kan du enkelt gjøre alle nødvendige innstillinger for effektiv og problemfri drift og se gjeldende status. Selv når du ikke er hjemme har du full kontroll over varmesystemet ditt via smarttelefonen eller datamaskinen, sier Bergli.

Avansert LED-kontrollpanel med berøringsfunksjon

- Alle ES varmepumper bruker et avansert LED-kontrollpanel med berøringsskjerm som muliggjør et stort antall installasjonsmuligheter, sikrer den beste ytelsen for å redusere oppvarmingskostnadene og tilbyr raffinerte sikkerhetsfunksjoner for bekymringsfri drift av varmepumpen, understreker han.

Kontrollpanelet har 22 språk (inkl. norsk) og lar deg maksimere din besparelser og komfort ytterligere. Den har time- og ukesinnstillinger for blant annet redusert/økt settpunkt, varmtvannslagring eller ekstra stillegående drift om natten.

Leveres i tre typer:

- AWC (6 til 19kW) har en egen enhet som inneholder styringspanel, og er tilpasset for bruk mot 
eksisterende varmeanlegg eller sammen med ES multifunksjonstank på 300 eller 500L.
- AWST (6-15kW) er en slik kalt "alt-i-ett" innendørsenhet med rustfri 250L bereder for tappevann.
- AW 30, 45 & 90 kW Monoblock har en egen innendørsenhet som inneholder styringspanel.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår