- Jeg hadde absolutt ikke forventet å vinne

 
- Jeg hadde absolutt ikke forventet å vinneBildet: Julie Forseth fra GK Norge AS Trøndelag er vinner av NM i rørleggerfaget.
BYGG REIS DEG 2023: Julie Forseth fra GK Norge AS Trøndelag vant NM i rørleggerfaget. Tredjeplassen i NM gikk til Theodor Hofstad, mens Andreas Støle ble nr. to.

Rørentreprenørene Norge (RørNorge) kåret i dag vinner av NM i rørleggerfaget på Bygg Reis Deg 2023. Fem rørleggerlærlinger fra ulike fylker i Norge har konkurrert over fire dager på Bygg Reis Deg om å bli norgesmester i rørleggerfaget, samtidig som de har fullført sine svenneprøver.

- Jeg hadde absolutt ikke forventet å vinne. Jeg er sjokkert, smiler og ler Julie og forteller at det er veldig godt å vinne og er stolt over seieren, som skal fortsette å jobbe i GK Norge AS Trøndelag

LES OGSÅ: - Jeg liker tanken på at man aldri blir utlært

- Vi gratulerer Julie Forseth fra GK Norge AS Trøndelag med en velfortjent seier! Dette er kjempegøy, sier fagsjef Are Skaar Nielsen i Rørentreprenørene Norge (RørNorge)

Bildet: Det har vært lange dager for finalistene som har jobbet hele dagen fra messen åpnet kl. 0900 til den stengte kl. 1800.

RørNorge har arrangert rørlegger-NM årlig siden midten av 90-tallet, og rørfaget er det eneste der svenneprøven er NM-oppgave. I tillegg til en egen NM-jury, er også prøvenemnda på stedet og gjør kontinuerlig bedømming.

– Vi gjør dette for å synliggjøre faget. Vi trenger de riktige folkene til faget vårt, og ved å være synlig på en så stor messe som Bygg Reis Deg er, så har vi et kjempefint utstillingsvindu. Her får publikum se kompleksiteten i faget vårt, og vi tror at dette har en stor rekrutteringseffekt, i tillegg til at det bygger oppunder yrkesstoltheten i faget, sier Are.

- Bygg Reis Deg er en utviklingsarena som engasjerer seg sterkt i rekruttering til byggenæringen. Det er kjempegøy å se at RørNorge arrangerer NM i Rørleggerfaget på Bygg Reis Deg i år også. Det var utrolig inspirerende å se de talentfulle lærlingene som har konkurrert om å bli norgesmestere og samtidig fullfører sine svenneprøver, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår