ABAX gjør ISO-sertifiseringer til tradisjon

 
ABAX gjør ISO-sertifiseringer til tradisjonIllustrasjonsbilde: ABAX-ansatte ar stolte av å oppnå årlige ISO-sertifiseringer. Foto: ABAX
ABAX har blitt godkjent til å bruke tre ulike ISO-sertifiseringer: 9001 Quality Management, 14001 Environmental Management og 27001 Information Security Management - for tiende år på rad.

Ved å oppfylle de omfattende kriteriene som følger disse standardene, beviser ABAX at de prioriterer å beskytte sensitiv informasjon, at de engasjerer seg for miljøet og  at de konsekvent leverer kvalitetsresultater for kunder og ansatte. 

- Vi håndterer våre kunders og kandidatenes mest sensitive informasjon, og vi må bekrefte at prosessene våre er de beste i klassen, sier Titta Bjerck, Quality Compliance Manager i ABAX, i en pressemelding.

Kontinuerlig jobb

Ved å implementere, og følge, de nødvendige trinnene for å overholde disse standardene, kan bedrifter identifisere, kontrollere og eliminere sikkerhetsrisikoer samt sertifisere sikkerhetsrutinene som er vedtatt i organisasjonen.

- Vi blir aldri ferdige med å jobbe med ISO - det er alltid rom for forbedring! Hvert år gir ISO-revisorene oss muligheter for forbedring, og vi verdsetter virkelig samarbeidet med NEMKO, fortsetter Bjerck.

Datterselskapene RAM og Automile ble også sertifisert

ISO-sertifisering er gammelt nytt for ABAX, som har vært sertifisert i mer enn 10 år, men nytt av året er at de to datterselskapene RAM og Automile også er sertifisert i alle tre ISO-standardene (9001 Quality Management, 14001 Environmental Management og 27001 Information Security Management). 

Roser ABAX for høy intern kunnskap

Nivået på de ansattes kunnskap om prosesser og implementering i både RAM og Automile ble fullrost av revisorene i NEMKO.

"Revisorene vil gjerne nevne hvor godt styringssystemet ser ut til å bli implementert både i Automile i Sverige og RAM Mobile Data – Belgia. Begge avdelingene viste også god kunnskap og effektiv bruk av prosesser", heter det blant annet i rapporten.

Hver sertifisering passer inn i ABAX-strategien

ABAX miljøarbeid inkluderer et tankesett for å produsere bærekraftige tjenester som gjør det mulig for kundene å  bli mer bærekraftige. ISO-kravene sikrer kontinuerlig arbeid med kvalitet og databeskyttelse. Standarder for informasjonssikkerhet gir oss viktige verktøy for å kontrollere databeskyttelsesarbeid og rutiner. De grunnleggende kravene i standarden omfatter for eksempel å minimere data, oppdatere systemer, sikkerhetskopiere, hemmeligholde og begrense tilgangen til data, som alle er en del av den daglige personvernadministrasjonen i ABAX.

- Vi er stolte av det faktum at ABAX har blitt sertifisert for disse tre standardene i 10 år på rad, sier Titta Bjerck avslutningsvis i pressemeldingen.

ABAX er det nest største selskapet innen telematikk i Europa med egenutviklet soft- og hardware av høy kvalitet.  ABAX har utviklet en fullt integrert softwareplattform som kan tilpasses fremtidens innovative tjenester.
Per 2022 teller selskapet 350 ansatte og er representert i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Belgia, Polen og Storbritannia med hovedkontor i Larvik

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår