AF Gruppen vant stor rørentreprise

 
AF Gruppen vant stor rørentrepriseBildet: Fra venstre: Bjørn Stokkevåg og Kristoffer Abrahamsen, AF Energi, Per Roger Johansen, Statsbygg
AF Gruppen har inngått avtale med Statsbygg om levering av rørarbeider til Livsvitenskapsbygget. Avtalen er den hittil største som er inngått for AF Gruppens energivirksomhet.

Avtalen er inngått etter 4,5 år med samspill og har en verdi basert på målpris MNOK 680, ekskl. mva. Opprinnelig tildeling av totalentreprisen med samspill ble børsmeldt 20.12.2018.

Entreprise K301 Rørarbeider er en totalentreprise som omfatter sanitær, varme, brannslokking, gass- og trykkluft, prosess- og komfortkjøling. Avtalen er den hittil største som er inngått for AF Gruppens energivirksomhet.

Det nye Livsvitenskapsbygget er Statsbyggs største pågående byggeprosjekt og skal stå ferdig i 2026. Det 97 500 kvadratmeter store bygget skal huse 1 500 studenter og 1 000 ansatte ved Universitetet i Oslo, 650 ansatte ved Oslo universitetssykehus, næringsliv og andre samarbeidspartnere.

- Partene har gjennomført en grundig samspillsfase siden 2019 der vi sammen har funnet kostnadseffektive og miljøgunstige løsninger. Bygget skal knytte ulike vitenskaper tettere sammen, og dette krever høye miljø- og klimakvaliteter i leveransen. Vi gleder oss til å bidra med å skape en felles arena for ledende universitets- og sykehusmiljøer innen livsvitenskap i Norge, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår