Snart 100 år med varme og varmtvann

 
Snart 100 år med varme og varmtvannBildet: Sentrum for Thermias utvikling og produksjon er i Arvika, Sverige, nær den norske grensen. Foto: Thermia AB
VVS-DAGENE 2022: - Vi satser på at den store interessen for varmepumpene våre, både for luft-vann og berg/grunnvarme, skal gi mange besøkende på VVS-dagene.

Av Bjørn Laberg

- De som kommer til vår stand, vil bli godt mottatt av våre kunnskapsrike medarbeidere, sier Katarina Blom Jonsson, markedskoordinator for Thermia AB, til VVS aktuelt.

VVS-dagene 2022 nærmer seg med stormskritt. Også i år tar VVS aktuelt pulsen på årets utstillere. 

Thermia utvikler, produserer og markedsfører varmepumper for oppvarming, varmtvann og kjøling. Sentrum for utvikling og produksjon er i Arvika, Sverige, nær den norske grensen. Thermia er siden april 2018 en del av Stiebel Eltron Group. Thermia har en omsetning på 670 millioner svenske kroner (2017) og har cirka 200 ansatte.

- Vi har blant annet utviklet Thermia Calibra Eco, den første jordvarmepumpen med fremtidens klimavennlige R452B kuldemedium, og Thermia Atlas, som er den første jordvarmepumpen med en SCOP-verdi høyere enn 6,0, sier Jonsson videre.

- Neste år fyller selskapet vårt 100 år og den røde tråden har alltid vært produkter for varme og varmtvann, sier Jonsson avslutningsvis.

Bildet: Thermia Calibra Eco er den første jordvarmepumpen med fremtidens klimavennlige R452B kuldemedium.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår