Fargerike betjeningsplater fra TECE

 
Fargerike betjeningsplater fra TECEBildet: TECEvelvet kan monteres helt innfelt, som betyr at den smelter visuelt inn i veggen. Foto: TECE
TECEvelvet er nå tilgjengelig i seks moderne nyanser; Hvit, Greige, Beige-Brun, Lysgrå, Brun-grå og Sort. Betjeningsplaten er designet av Konstantin Grcic.

- TECEvelvet har en flat overflate som er motstandsdyktig mot fingeravtrykk, og overflaten sprer lyset og gir et matt inntrykk. Hemmeligheten ligger i det prisbelønte materialet FENIX NTM. FENIX NTM består av en ny generasjon av akrylharpikser som motstår riper og fingeravtrykk, og forhindrer støv og vann i å trenge inn. FENIX-produktene dannes ved en presseprosess der varme og trykk påføres samtidig for å oppnå et homogent ikke-porøst produkt. Under et mikroskop ser overflaten ut som et kupert landskap og strukturen gjør at lyset sprer seg, i stedet for å reflekteres, noe som gir TECEvelvet sitt matte utseende. Det slitesterke materialet brukes ofte på kontor- og butikkinteriør og i eksklusivt kjøkkendesign, skriver TECE Group i en pressemelding.

Kan monteres helt innfelt

- Å designe ting som er viktige og en del av vårt daglige liv, der de ikke forstyrrer underbevisstheten, var det som gjorde det ekstra attraktivt å kunne designe TECEvelvet, sier den prisbelønte designeren Konstantin Grcic.

TECEvelvet kan monteres helt innfelt, som betyr at den smelter visuelt inn i veggen. Dette blir ekstra effektivt når den installeres i et veggpanel i samme farge og materiale som selve betjeningsplaten. Betjeningsplaten er utstyrt med skylleknapper med gummiinnlegg, inkludert aktiveringsstenger og monteringsmaterialer. Målene er (B x H x D): 220 x 150 x 5 mm.

TECEvelvet er tilgjengelig i seks moderne nyanser: Hvit, Greige, Beige-Brun, Lysgrå, Brun-grå og Sort. Overflaten er fløyelsaktig og matt. Betjeningsplaten TECEfilo-Velvet er tilgjengelig for urinaler, er sensorkontrollert, og har det samme smarte overflatemateriale som TECEvelvet.

Nye farger på TECEloop

TECE har lansert tre nye farger og tre nye materialer i den populære TECEloop-serien. 

- For 15 år siden utviklet TECE den første varianten av betjeningsplaten TECEloop. Det minimalistiske og tidløse designet er fortsatt det samme, med de to sirkulære trykknappene. Vi kompletterer nå de tidligere materialene glass og skifer, med ekte marmor, betong og eik. Samtidig gjør vi betjeningsplaten slankere, sier Jörg Bikker, produktsjef i TECE Norge. 
- De nye og moderne fargene i glass til TECEloop er kveldsblå, lys beige og titan. En fremragende funksjon er at varianten i glass kan monteres i flukt med veggen. Betjeningsplaten kan kombineres i hundrevis av kombinasjoner av farger og materiale, perfekt for å matche innredningen på moderne bad, mener Bikker. 

Målene er (B x H x D): 220 x 150 x 11 mm.

Bildet: TECEvelvet er tilgjengelig i seks moderne nyanser: Hvit, Greige, Beige-Brun, Lysgrå, Brun-grå og Sort. Foto: TECE

Bildet: TECEloop i fargen "Kveldsblå". Foto: TECE

Bildet: TECEfilo-Velvet for urinaler. Foto: TECE

Om TECE Group:
TECE Group er et konsern som ble grunnlagt i Tyskland i 1987. I dag inkluderes 27 europeiske datterselskaper og samarbeidspartnere i ytterligere 39 land. Virksomheten har fem fabrikker og er fokusert på innebygde sisterner, installasjonsvegger, gulvvarme, avløps- og tappevannssystemer for VVS-bransjen. Konsernet har totalt 1700 medarbeidere og omsatte for 325 millioner euro i 2021. Hovedkontoret ligger i Emsdetten, Tyskland. TECE har hatt kontorer i Norge siden 2010

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår