FLOW Bredesen VVS og FLOW VVS Kristiansand slås sammen

 
FLOW Bredesen VVS og FLOW VVS Kristiansand slås sammenBildet: Steffen Bomann (t.v.) og Ronny Beisland
Det ble i styremøte denne uken vedtatt at FLOW-selskapene FLOW Bredesen VVS og FLOW VVS Kristiansand slås sammen.

Steffen Bomann går inn som daglig leder i FLOW Bredesen VVS, og Ronny Beisland blir leder for prosjektavdelingen i FLOW Bredesen VVS. Begge tiltrer stillingene omgående.

- Beslutningen tas på et strategisk grunnlag for å effektivisere driften og styrke posisjonen i Agder. Styret har stor tro på at dette vil føre til økt lønnsomhet, gi ønsket vekst og konkurransekraft for selskapet. Med Steffen sin kunnskap om markedet i Kristiansand og omegn, og Ronny sin kunnskap om markedet i Arendal og omegn, gir dette en unik mulighet, sammen med resten av teamet i selskapet, å foreta strategisk bearbeiding av hele Agder fylket, heter det i en pressemelding.

- Vi forventer også mye konstruktivt samarbeid og synergieffekt mellom FLOWs tre Agder-selskap; FLOW Bredesen VVS, FLOW Bredesen Klima og FLOW Bredesen Elektro. Her er det enorme muligheter for å spille hverandre gode i markedet. Børge Neverlien Johansen starter i en nyopprettet stilling som kontraktsansvarlig i OneCo Infra. 

- Hovedfokuset til Steffen fremover vil være å øke andelen Drift & Vedlikeholds jobber. Her skal målet om at 40% av inntekten kommer fra Drift- & vedlikehold markedet, nås. Steffen er opptatt av at engasjement og effektivitet drives av at medarbeiderne trives på jobb og det vil også være et fokusområde for han fremover, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Det geografiske B2B-markedet som FLOW Bredesen VVS skal ha fokus på strekker seg fra Risør til Mandal. Ansatte i FLOW VVS Kristiansand og FLOW Bredesen VVS ble orientert på allmøter onsdag.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår