Ny salgsdirektør i LAUFEN Norge

 
Ny salgsdirektør i LAUFEN NorgeBildet: Ebbe Norman Kristensen
Ebbe Norman Kristensen er ansatt som salgsdirektør i LAUFEN Norge fra 1. oktober 2023.

- Etter noen utfordrende år er vi er klare for neste skritt for LAUFEN Norge og jeg er veldig stolt av å ønske Ebbe Norman Kristensen velkommen, sier administrerende direktør, Daniel Jørn Nielsen.

Ebbe Norman Kristensen er 50 år og har bodd i Norge i 23 år, der han har en solid bakgrunn innen VVS-bransjen. Han har i mange år jobbet med salgsledelse og har siden 2011 arbeidet for sterke VVS-merker. I de siste 6 årene har han hatt stillingen som internasjonal business developer i Europa for en stor VVS-produsent.

- Jeg ser spesielt frem til å jobbe med LAUFENs spennende produktportefølje, i samarbeid med mange sterke norske samarbeidspartnere og vårt engasjerte norske team, sier Kristensen.

LAUFEN eies av Roca-konsernet, som bygger kompetansesentre innenfor hver produktkategori. Oppkjøp har gjort det mulig å tilby et komplett sortiment innen andre kategorier enn keramikk. Med lokale salgsteam i alle nordiske land sikres det at produktutviklingen tilpasset de forskjellige markeders behov. 

- LAUFEN, har opplevd betydelig vekst på det nordiske markedet de siste 8 årene. Dette har resultert i en markant posisjon både i Danmark og Norge. Det avgjørende er teamet hos LAUFEN og det fantastiske samarbeidet vi har med våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har også noen fantastiske produkter som samsvarer med markedets etterspørsel. Dette er selvfølgelig nødvendig for å oppnå den suksessen vi opplever her i Nord-Europa, sier Daniel Jørn Nielsen avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår